۱۵ فروردین ۱۴۰۴، ۹:۰۵
کد خبرنگار: 934
کد خبر: 85793599
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پنج هزار نفر از استان اردبیل در سامانه جست‌وجوی شغل ثبت‌نام کردند

اردبیل- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از نام‌نویسی حدود پنج هزار نفر از افراد جویای کار در این استان در سامانه جست‌وجوی شغل در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

بهروز رحیم‌زاده روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ۲ هزار و ۳۲۶ نفر از میان جویندگان کار در استان اردبیل با استفاده از ثبت مشخصات خود در سامانه جست‌وجوی شغل در یک سال گذشته وارد بازار کار شدند.

وی عنوان کرد: این در حالی است که سال پیش از آن حدود چهار هزار و ۳۰۰ نفر در سامانه جست‌وجوی شغل نام‌نویسی کرده بودند که در نهایت ۹۸۰ نفر آنها به واسطه این سامانه از سوی کارفرمایان به‌کار گمارده شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل یادآور شد: سامانه جست‌وجوی شغل با هدف ساماندهی و نظارت بر بازار کار طراحی و راه‌اندازی شده است که به کارجویان و کافرمایان اجازه می‌دهد با وارد کردن مشخصات و شرایط خود، نسبت پیدا کردن فرصت شغلی یا نیروی کار مورد نظر خود اقدام کرده و در محیطی تعاملی با یکدیگر ارتباط بگیرند.

وی با اشاره به کاهش کاریابی‌ها در استان اردبیل از ۳۷ مورد در سال ۱۴۰۲ به ۲۶ مورد در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: تعداد تشکل‌های کارگری در بازه زمانی مورد اشاره از ۲۱۰ مورد به ۲۲۴ مورد و تعداد تشکل‌های کارفرمایی از ۵۵ مورد به ۶۰ مورد رسیده است.

رحیم‌زاده ادامه داد: سهمیه ایجاد شغل در استان اردبیل برای سال گذشته ۱۴ هزار و ۵۰۹ مورد تعیین شده بود که در نهایت با همت دستگاه‌های مربوطه ۱۶ هزار و ۴۳ فرصت شغلی ایجاد شد که نسبت به سال پیش از آن ۱۱۱ درصد افزایش داشت.

به گزارش ایرنا، نرخ بیکاری رسمی اعلام شده در استان اردبیل حدود ۱۶ درصد برابر با حدود ۶۵ هزار نفر است ولی برخی مراجع که آمارهای کشوری بیکاری را اعلام می‌کنند، نرخ بیکاری در این استان را حدود ۱۰ درصد اعلام کرده‌اند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران، همجوار با استان‌های گیلان، آذربایجان‌شرقی و زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha