به گزارش عصر دوشنبه ایرنا، در جریان دیدار تیمهای بسکتبال مینه سوتا تیمبرولوز و دیترویت پیستونز در رقابتهای بسکتبال NBA ناگهان بین بازیکنان درگیری فیزیکی شدیدی رخ داد که برای دقایقی این بازی را از روند عادی خارج کرد.
این درگیری به حدی بود که داوران پنج بازیکن و ۲ مربی را اخراج کردند تا شرمساری بزرگی برای NBA رقم بخورد. این درگیری پس از آن رخ داد که رون هالند، بازیکن تیم دیترویت پیستونز برای توپربایی از بازیکن حریف اقدام کرد اما این حرکت او به درگیری شدیدی بین بازیکنان منجر شد و صحنههای ناخوشایندی در بالاترین سطح بسکتبال حرفهای جهان ثبت کرد.
هرچند این درگیری مصدومیت جدی را به همراه نداشت اما به دلیل ایجاد خطر برای هواداران کنار زمین، باید منتظر رای نهایی کمیته انضباطی در این خصوص بود. این بازی با ۱۲ خطا، رکورد بیشترین خطاهای فنی در یک بازی را شکست؛ اتفاقی که از ۲۳ مارس ۲۰۰۵ تاکنون در NBA رخ نداده بود.
نظر شما