به گزارش ایرنا، سرهنگ سیدحجت فتاحی روز پنجشنبه با اشاره به برگزاری مراسم روز جهانی قدس اظهار کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل در راستای برگزاری هر چه بهتر و با شکوهتر مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس تمهیدها و محدودیتهای ترافیکی را در محل اجرای مراسم در ۲ مرحله اعمال خواهد کرد.
وی بیان کرد: در قالب مرحله اول محدودیتها از ساعت ۲۴ شب پنجشنبه توقف هر نوع وسیله نقلیه در حد فاصل میدان شریعتی تا تقاطع بازار ممنوع است و در صورت توقف از طریق جرثقیل به خارج از مسیر راهپیمایی انتقال داده خواهد شد.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل افزود: در مرحله دوم نیز از ساعت هشت صبح روز جمعه تمامی معابر منتهی به هسته مرکزی شهر از جمله (ایستگاه سرعین، میدان ۱۵ خرداد، سهراه دانش به سمت شریعتی و میدان ورزش، خیابان شیخ صفی به سمت تقاطع چهارراه امام، پل پیرعبدالملک، تقاطع امام حسین، تقاطع عالی قاپو یا ملت به سمت بازار محدودیت ترافیکی اعمال خواهد شد.
وی گفت: در صورتی که خودروی همشهریان در بازه زمانی مورد اشاره به خارج از محدوده هدایت شد، افراد میتوانند در تماس با شماره تلفنهای ۱۱۰ و ۱۲۰ از محل خودرو خود مطلع شوند.
سرهنگ فتاحی اظهارامیدواری کرد مردم همچون سالیان گذشته خادمان و خدمتگزاران خود در پلیس راهنمایی و رانندگی را در راستای خدمترسانی هر چه بهتر در طول برگزاری راهپیمایی روز قدس یاری کنند.
نظر شما