۷ فروردین ۱۴۰۴، ۱۱:۵۸
کد خبرنگار: 1794
کد خبر: 85788392
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه زنجان: فرهنگ پرداخت زکات با کار قرارگاهی ترویج شود

زنجان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان با بیان اینکه فرهنگ پرداخت زکات با کار قرارگاهی و تیمی ترویج شود، گفت: همه مجموعه‌ها همانند رسانه‌ها، مساجد و بانک‌ها باید در این زمینه به بهترین نحو پای کار باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام مصطفی حسینی روز پنجشنبه در جلسه ستاد زکات استان، افزود: کمتر مساله مالی در شریعت داریم که به اندازه زکات فطره به آن توجه شده باشد.

وی ادامه داد: بحث پرداخت الکترونیک زکات از طریق دستگاه‌های کارتخوان نانوایی باید بیش از پیش اطلاع رسانی شود.

حسینی با بیان اینکه علاوه بر حلقه‌های مستقیم ارتباطی باید به سراغ حلقه‌های بعدی هم برویم، گفت: مثلا مدارس هم نقش بسزایی در فرهنگسازی پرداخت زکات ایفا می کنند چون دانش آموزان حرف شنوی بیشتری از مدارس دارند.

وی در ادامه با انتقاد از فقدان انسجام و هماهنگی دستگاه ها در کمک به نیازمندان، ادامه داد: به طور کلی در مساله نیازمندان به علت فقدان هماهنگی لازم برخی نیازمندان چند باره خدمات دریافت می کنند.

حسینی گفت: کمیته امداد به واسطه بیش از ۴۰ سال سابقه کار، نیازمندان را شناسایی کرده اما با توجه به اینکه به مساجد هم در این زمینه اختیار داده شده است باید راستی آزمایی بیشتری در این حوزه صورت گیرد و بدانیم در کجا تداخل دریافت کمک وجود دارد.

امام جمعه زنجان افزود: پیشنهاد می‌کنیم کمیته امداد استان، دبیری شناسایی نیازمندان را با عضویت موسسات خیریه با مرکزیت دفتر نماینده ولی فقیه در استان انجام دهد.

حسینی افزود: بحث شفاف سازی امور مالی نیز باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و مساله مالیات و وجوهات شرعی از هم جدا شود.

وی ادامه داد: همچنین درباره کارکرد مالیات و زکات که متفاوت از هم هستند باید اطلاع رسانی شود چون به نظر اطلاع رسانی درستی در این زمینه صورت نگرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha