به گزارش امروز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، دفتر اطلاعرسانی دولت فلسطین در غزه در بیانیهای اعلام کرد: بسته شدن گذرگاهها در غزه جان دو میلیون و ۴۰۰ هزار فلسطینی را در معرض خطر قرار می دهد. ۸۵ درصد از ساکنان غزه به علت بسته شدن گذرگاهها منبع اصلی غذایی خود را از دست داده اند. کالا در بازارها نیست و این تبعات خطرناکی به همراه دارد و گرسنگی قریب الوقوع در راه است.
در این بیانیه تاکید شده است: دهها نانوایی به علت نبود سوخت و ممانعت اشغالگران با ورود آن به غزه، بسته شده اند. بیش از نود درصد از ساکنان غزه آب آشامیدنی ندارند. اشغالگران ۷۱۹ چاه را ویران و ۳۳۰ هزار متر از شبکه آبی را از بین برده اند. اشغالگران ۳۴ بیمارستان و ۸۰ مرکز درمانی را ویران کرده و از کار انداخته اند.
دفتر اطلاعرسانی دولت فلسطین در غزه بیان کرد: ۲۸۰ هزار خانواده بدون سرپناه هستند زیرا اشغالگران اجازه ورود چادر و خانه های پیش ساخته را نمی دهند. برق به علت ممانعت از ورود سوخت به غزه قطع است.
از سوی دیگر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل بر لزوم پایان دادن به سیاست های کوچ اجباری فلسطینیان تاکید کرد و اوضاع غزه را در فروپاشیده توصیف کرد.
این کمیساریا به توقف ورود کالاها به غزه از سه هفته قبل اشاره و تداوم جنگ را باعث رنج های بیشتر و آوارگی مضاعف دانست.
آژانس امدارسانی و کاریابی برای فلسطینیان نیز تاکید کرد که ۱۸۰ کودک در موج جدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیده اند و پیکرها زیر آوار است و پزشکان در غزه از جان باختن بسیاری مقابل دیدگانشان خبر داده و اینکه نتوانسته اند آنها را درمان کنند.
این درحالی است که وزارت بهداشت غزه از شهادت ۸۳۰ فلسطینی از زمان حمله مجدد به غزه در ۱۸ مارس جاری و زخمی شدن ۱۷۸۷ نفر دیگر خبر داد.
نظر شما