به گزارش ایرنا، مجید فتاحزاده روز چهارشنبه با اعلام این خبر گفت: تیمهای امدادی این جمعیت با هدایت معاونت امداد و نجات، عملیات گستردهای را در محدوده پایگاه جادهای الماس، کیلومتر ۲۶ جاده خلخال به اسالم انجام دادند.
وی با اشاره به شدت کولاک و برف و شرایط بحرانی منطقه اظهار کرد: در پی این شرایط ۱۰ نیروی عملیاتی با استفاده از یک دستگاه آمبولانس به حدود ۴۸۰ نفر از حادثهدیدگان کمکرسانی کردند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: ۱۵۰ خودرو گرفتار در برف و کولاک در جریان عملیاتهای جداگانه رهاسازی شدند و اقلام ضروری از جمله بسته بیسکوییت، آب معدنی، پتو و خرما بین حادثهدیدگان توزیع شد.
به گفته وی، عملیات کمکرسانی به مسافران گرفتار در برف و کولاک جاده خلخال همچنان ادامه دارد و نیروهای امدادی در آمادهباش کامل بهسر میبرند تا در صورت نیاز به سایر خودروهای گرفتار در شرایط نامساعد جوی نیز امدادرسانی کنند.
به گزارش ایرنا، بارش برف از چهارمین روز سال ۱۴۰۴ مناطقی از شهرستان خلخال را سفیدپوش و گردشگران را شگفتزده کرد.
خلخال که در جنوب استان اردبیل قرار دارد، به خاطر موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود از نقاط سردسیر این استان محسوب میشود و از وضعیت جوی بسیار متغیری برخوردار است.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمالغربی ایران همجوار با استانهای زنجان، گیلان و آذربایجانشرقی قرار دارد.
نظر شما