علی متقیان روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۳۶ مدرسه خراسان شمالی با ۲۹۳ کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی آماده شده است.
وی افزود: اسکان مسافران نوروزی در مدارس استان تا ۱۴ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
متقیان گفت: با توجه به بارندگی و برودت هوا برنامه ریزی های لازم برای ارایه خدمات بهتر به مسافران نوروزی استان انجام شده است.
وی یادآور شد: آموزش و پرورش خراسان شمالی سال گذشته به ۱۱ هزار و ۲۰۰ نفر از مسافران نوروزی از اقصی نقاط استان های کشور اسکان داد.
استان خراسان شمالی در حد فاصل دو قطب سیاحتی و زیارتی، استان های شمالی به مشهد مقدس واقع است که در تعطیلات نوروز هر سال مسافران زیادی از این خطه گذر می کنند.
خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت دارای ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲۴ منطقه نمونه ملی و استانی و هشت روستای هدف گردشگری مقصدی بکر برای طبیعت دوستان و علاقهمندان به فرهنگ و آیینهای اقوام مختلف است.
نظر شما