به گزارش گروه علمی ایرنا، وبگاه ارث در گزارشی آورده است: ترس از صحبتکردن در جمع، بر میلیونها نفر در سراسر جهان تأثیر گذاشته و میتواند افراد را از پیشرفت در حرفه، تحصیلات و زندگی شخصی خود باز دارد.
روشهای سنتی مانند استفاده از مربی و تمرین میتوانند به حل این مشکل کمک کنند؛ اما معمولاً در ارائه تجربه فراگیر لازم برای ایجاد اعتمادبهنفسِ واقعی کمبود دارند.
یک گروه پژوهشی یک پلتفرم (سکوی) واقعیت مجازی جدید طراحی کردهاند که راهحلی رایگان و بسیار مؤثر برای این مشکل ارائه میدهد. این پلتفرم با ترکیبی از مواد آموزشی مناسب و محیطهای مجازی فراگیر، به کاربران کمک میکند تا به سخنرانانی ماهر و دارای اعتمادبهنفس تبدیل شوند.
این فناوری با شبیهسازی تجربه صحبتکردن در زندگی واقعی، به کاربران اجازه میدهد صحبتکردن در موقعیتهای چالشبرانگیز و انواع محیطهای مجازی (مانند اتاقهای همایش یا سالنهای بزرگ) را تمرین کنند؛ بنابراین اعتمادبهنفس آنها افزایش و اضطرابشان کاهش مییابد.
هدف این پلتفرم ایجاد احساس طبیعی در هنگام سخنرانی عمومی و کمک به کاربران برای سازگاری با موقعیتهای مختلف ضمن مدیریت اضطراب است.
دکتر کریس مکدونالد (Chris Macdonald)، بنیانگذار پلتفرم واقعیت مجازی و مدیر آزمایشگاه فناوری فراگیر در کالج لوسی کاوندیش دانشگاه کمبریج انگلیس، گفت: در واقعیت فیزیکی، کاربر ممکن است به تنهایی در اتاق خواب خود ارائه یک سخنرانی را تمرین کند؛ اما با استفاده از پلتفرم جدید واقعیت مجازی، میتواند حس ارائهای چالشبرانگیز در مقابل عده زیادی از مخاطبان را تجربه کند که واقعی به نظر میرسند.
به گزارش ایرنا، فناوری فراگیر (Immersive technology) نوعی فناوری است که یک تجربه را برای کاربر شبیهسازی میکند به صورتی که وی تصور میکند واقعی است؛ مانند واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی.
نظر شما