به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس لرستان سردار یحیی الهی روز یکشنبه در چهارمین جلسه قرارگاه تامین نظم و امنیت نوروز ۱۴۰۴ ضمن تسلیت شهادت مولای متقیان علی(ع) و تقارن ماه مبارک رمضان با بهار طبیعت افزود: در این راستا ماموران انتظامی استان با حضور فعال در میادین، معابر عمومی و محورهای مواصلاتی، برقراری نظم و امنیت تعطیلات نوروز را بر عهده دارند.
وی با اشاره به شعار نوروزی پلیس مبنی بر "آرامش و امنیت بهاری، ضیافت الهی" اظهار داشت: پلیس با آمادگی کامل و بهره گیری از تمام امکانات برای تامین امنیت نوروزی مردم و مسافران در تلاش است که همراهی و مشارکت همه آحاد جامعه تضمین کننده این امنیت خواهد بود.
سردار الهی گفت: بهره گیری از ظرفیت پلیس یاران، پلیس افتخاری، شبگردها و گشت رضویون جهت گشت زنی، پیشگیری از سرقت و تامین امنیت هم استانی ها و مسافران از دیگر اقدامات پلیس در تعطیلات نوروزی است.
وی همچنین از تعیین ۲۳ نقطه برای اجرای طرح ایست و بازرسی موقت در سطح استان خبر داد و از شهروندان و مسافران نوروزی خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی با پلیس همکاری کنند.
کشف کالای قاچاق در خرم آباد
فرمانده انتظامی خرم آباد نیز از کشف بیش از سه هزار ثوب انواع لباس ورزشی خبر داد و اظهار داشت: ماموران انتظامی در محورهای مواصلاتی این شهرستان به یک دستگاه وانت آریسان حامل بار قاچاق مشکوک شدند و آن را متوقف کردند.
سرهنگ محمد ملکشاهی افزود: ماموران پاسگاه انتظامی رازان خرم آباد در بازرسی از خودروی موصوف، سه هزار و ۳۱۰ ثوب انواع لباس ورزشی قاچاق و فاقد هرگونه مجوز گمرکی کشف و به مقر انتظامی منتقل کردند.
سرهنگ ملکشاهی با اشاره به اینکه در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضائی شده است ادامه داد: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را ۶ میلیارد ریال برآورد کردند.
نظر شما