تأمین مالی پنج هزار میلیارد ریالی  برای تکمیل بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی مشهد

مشهد -ایرنا- استاندار خراسان رضوی، در بازدید از بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی در حال احداث واقع در بلوار بصیرت مشهد، از تأمین پنج هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این طرح درمانی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش ایرنا، غلامحسن مظفری روز شنبه و در این بازدید که با همراهی جمعی از مسئولان خراسان رضوی و شهر مشهد صورت گرفت، بر لزوم تسریع در تکمیل این بیمارستان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین طرحهای درمانی شرق مشهد تأکید کرد.

وی افزود: این بیمارستان یکی از طرحهای کلیدی درمانی در شرق مشهد است که کلنگ‌زنی آن در سفر نخست مرحوم شهید رئیسی انجام شد و از آن زمان تاکنون اقدامات گسترده‌ای برای تکمیل آن صورت گرفته است. با توجه به نیاز فوری منطقه به خدمات درمانی، همه دستگاه‌های اجرایی استان موظفند با تمام توان برای تسریع در تکمیل این بیمارستان تلاش کنند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به تأمین اعتبار مالی این طرح، اظهار کرد: این مبلغ برای تکمیل کامل بیمارستان کافی نیست، اما دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیشنهاد داده است که با استفاده از منابع مولدسازی، مابقی هزینه‌ها تأمین شود.

وی ادامه داد: این اقدام کار بسیار مهم و تأثیرگذار خواهد بود و ما در سطح استان تلاش می‌کنیم که این منابع در موعد مقرر تأمین شود تا این طرح در زمان پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین بر اهمیت بخش اورژانس این بیمارستان تأکید کرد و گفت: این مجموعه درمانی دارای یکی از بزرگ‌ترین اورژانس‌های کشور با وسعت بیش از سه هزار مترمربع است. با توجه به کمبود فضای درمانی در این منطقه، بهره‌برداری سریع‌تر از این بخش در اولویت قرار دارد.

مظفری همچنین از نقش حمایتی شهرداری مشهد در تأمین زمین و تسهیل روند اجرای طرح یاد کرد و افزود: تکمیل این بیمارستان علاوه بر بهبود خدمات درمانی، نقش مهمی در کاهش فشار بر سایر مراکز درمانی مشهد خواهد داشت. امیدواریم با حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی و استفاده از منابع متمرکز وزارت بهداشت، روند ساخت بیمارستان با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

استاندار خراسان رضوی همچنین در بازدید از بوستان در دست ایجاد کرامت از عملکرد شهرداری مشهد در آماده‌سازی شهر برای نوروز سال ۱۴۰۴ تقدیر کرد و گفت: زائرانی که به مشهد سفر می‌کنند، برای دریافت خدمات انتظاراتی دارند. در این راستا خوشبختانه شهرداری مشهد توانسته این انتظارات را به خوبی پاسخ دهد.

وی با بیان اینکه زائران و مسافران سال‌ها است که به تماشای جلوه‌های نوین در مشهد عادت کرده‌اند و به طور طبیعی، سطح توقعاتشان نیز افزایش یافته است، افزود: خوشبختانه، مجموعه مدیریت شهری با تلاش‌های مستمر خود توانسته است به این انتظارات پاسخ دهد و فضایی دلپذیر و مناسب را در سطح شهر فراهم آورد.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: این عملکرد نه‌ تنها در فضای بصری شهر، بلکه در فضای سبز و پوشش تبلیغاتی نیز به خوبی مشهود بود از این رو به سهم خودم از طرف دولت و مردم، از شهردار و همکارانشان در مجموعه شهرداری مشهد تشکر و قدردانی می‌کنم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha