۱ فروردین ۱۴۰۴، ۱۶:۳۳
کد خبرنگار: 3131
کد خبر: 85784407
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

۲۱۶ نفر در حوادث ترافیکی نوروزی خراسان‌شمالی مصدوم شدند

بجنورد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان‌شمالی گفت: ۲۱۶ نفر در حوادث ترافیکی از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ تاکنون در استان مصدوم و ۳۴ نفر از آنها به صورت سرپایی مداوا شدند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی، دکتر سیداحمد هاشمی روز جمعه اظهار کرد: اورژانس بیمارستان‌های استان در این مدت پذیرای ۱۳ هزار و ۶۴۷ مراجعه‌کننده بود و تیم‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی نیز ۸۴۷ ماموریت امدادی انجام دادند.

وی افزود: ۱۸۸ ماموریت اورژانس استان مربوط به حوادث ترافیکی و ۶۵۶ ماموریت نیز غیرتصادفی بوده است.

هاشمی گفت: ۳۹۳ بیمار در ماموریت های غیرتصادفی با آمبولانس‌های اورژانس به بیمارستان‌ها منتقل و ۲۵۲ بیمار غیرتصادفی نیز در محل حادثه درمان شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: همچنین ۲ سورتی پرواز برای انتقال ۲ بیمار و مصدوم بدحال انجام شده است.

وی با اشاره به اهمیت حضور بازرسان بهداشتی در ایام تعطیلات نوروز، خاطرنشان کرد: تیم‌های نظارتی بهداشتی به طور ویژه و گسترده بر مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت دارند.

هاشمی افزود: بازرسی های ویژه در این ایام از واحدهای صنفی انجام و متخلفان به دستگاه قضا معرفی می شوند.

خراسان شمالی با ۱۰ شهرستان و یک میلیون نفر جمعیت واقع در شمال شرق کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha