مصیب اکبرزاده روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح های ورزشی پیشرفت فیزیکی ۵۰ تا ۷۰ درصد دارند که سعی می شود در سال جدید با جذب اعتبارات بخشی از آن تکمیل شود.
وی افزود: برخی از این طرح ها در مناطق روستایی با هدف بهره مندی این قشر از امکانات ورزشی در حال ساخت است.
اکبرزاده خاطرنشان کرد: مهمترین این طرح ها سالن ۶ هزار نفری بجنورد است که سال ها به دلیل تزریق قطره چکانی اعتبارات نیمه تمام رها شده بود.
وی یادآور شد: ۲۲۸ فضای ورزشی سرپوشیده و روباز برای ورزشکاران در این استان وجود دارد.
تعیین تکلیف هیاتهای ورزشی تا خردادماه
مدیرکل ورزش و جوانان خراسانشمالی گفت: ۱۴ هیات ورزشی استان اکنون با سرپرست اداره میشود که تا خردادماه سال جدید با برگزاری مجامع انتخاباتی تعیین تکلیف می شوند.
اکبرزاده افزود: اتمام دوره فعالیت چهارساله و عملکرد ضعیف برخی روسای هیات های ورزشی از دلایل تعیین سرپرست برای این هیاتها است.
۳۵ هزار ورزشکار بیمه شده آقا و خانم در خراسان شمالی وجود دارد که زیر نظر ۵۱ هیات ورزشی استان فعالیت می کنند.
نظر شما