محمدرضا علیمی، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: با توجه به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر افزایش رگبار و بارشهای فصلی از فردا /پنجشنبه/ تا دوشنبه هفته آینده احتمال جاری شدن سیلاب در مسیل و رودخانههای استان وجود دارد که در همین رابطه نیز هشدار سطح نارنجی نیز صادر شده است.
وی ادامه داد: بارندگی های پیش رو از شدت بالایی در برخی مناطق استان، به ویژه در نقاط کوهستانی و شمالی استان برخوردار بوده که در همین رابطه دستگاه های اجرایی ذیربط از جمله شهرداران، فرمانداران و بخشداران در حالت آماده باش کامل به سر می برند.
علیمی تصریح کرد: تیم های امدادی از جمله هلال احمر، مرکز فوریت های پزشکی و دستگاه های عملیاتی استان در آماده باش کامل به سر می برند و امیدواریم سیلاب پیش رو خسارتی به مردم وارد نکند.
گفتنی است، اداره کل هواشناسی قزوین روز گذشته ضمن هشدار در خصوص افزایش میزان رگبار و بارندگی ها، هشدار سطح نارنجی را نیز صادر کرد.
نظر شما