دکتر محمدرضا شکوهی شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این آمار از ابتدای اسفند تاکنون نیز ۱۵۷ نفر گزارش شده که از تعداد مصدومان ۱۳۰ نفر مرد و بقیه زن هستند.
رییس مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: بیشترین تعداد مصدومان حوادث مرتبط با چهارشنبه سوری از ابتدای اسفند تاکنون مربوط به شهرستان همدان با ۶۶ مصدوم است و اسدآباد ۱۰، ملایر ۲۴، نهاوند ۲۱، کبودرآهنگ پنج نفر، تویسرکان ۱۲، رزن چهار و شهرستان بهار نیز ۱۰ مصدوم داشته است.
شکوهی با بیان اینکه بیشترین مصدومان در گروه سنی ۶ تا ۱۸ سال و نوجوانان بوده اند تاکید کرد: از هموطنان درخواست داریم که مراسم و جشن چهارشنبه سوری را به حادثهای تلخ تبدیل نکنند.
وی ادامه داد: همچنین از والدین میخواهیم بر فرزندان خود نظارت داشته باشند و با خودداری از استفاده از مواد محترقه و رعایت نکات ایمنی، از وقوع چنین حوادث ناگواری جلوگیری کنند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان همدان گفت: امشب ۴۵ نفر بستری و ۱۱۲ نفر نیز درمان و ترخیص شدند و آسیب به تیم درمانی اورژانس و آمبولانس یک مورد ثبت شده است.
به گفته وی متاسفانه ۲ مورد قطعی عضو گزارش شده است.
شکوهی اظهار کرد: بسیاری از افرادی که دچار سوختگی یا آسیبهای ناشی از انفجار مواد محترقه میشوند، تا پایان عمر با عوارض جبرانناپذیری مانند از دست دادن اندام، کاهش بینایی، مشکلات تنفسی و حتی آسیبهای روانی روبهرو خواهند بود.
وی از مردم خواست که به خاطر لحظاتی هیجان، سلامت خود و عزیزان را به خطر نیندازند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: تیم های اورژانس همدان چهارشنبه پایان سال در ۲۹ نقطه استان مستقر می شوند و ۶۷ پایگاه با ۵۱۲ نفر نیروی انسانی، بخش سوختگی بیمارستان بعثت و بخش اورژانس بیمارستان های استان در آماده باش کامل هستند.
شکوهی افزود: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با ۱۳ تخت بستری و یک دستگاه اتاق عمل سیار به همراه تیم های درمانی، چشم پزشکی بیمارستان سینا، روز چهارشنبه سوری آماده خدمت رسانی به هموطنان است.
نظر شما