کاهش ۵۸ درصدی مصدومان چهارشنبه‌سوری در گلستان؛ از ۷۷ به ۳۲ نفر!

گرگان- ایرنا- رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی گلستان کاهش چشمگیر مصدومان چهارشنبه‌سوری امسال از ۷۷ نفر در سال گذشته به ۳۲ نفر را مدیون همکاری مردم و تلاش‌های پیشگیرانه دانست و تأکید کرد: حتی یک مصدوم هم زیاد است.

دکتر محمدجواد مقسمی، سه‌شنبه‌شب در گفت‌وگو با ایرنا اعلام کرد: تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری امسال به ۳۲ نفر (۲۷ مرد و پنج زن) رسیده که نسبت به ۷۷ مصدوم سال گذشته، کاهش ۵۸ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه گروه سنی ۱۱ تا ۲۰ سال با ۲۱ مصدوم، بیشترین آسیب‌دیدگان را تشکیل می‌دهند، افزود: جوانان همچنان در معرض خطرند و نیاز به آگاهی‌بخشی بیشتر در این رده سنی احساس می‌شود.

بر اساس گزارش مقسمی، گرگان با ۱۵ مصدوم در صدر فهرست قرار دارد. پس از آن، گنبدکاووس با هفت نفر، خان‌ببین با سه نفر، رامیان و علی‌آباد هرکدام با ۲ نفر و کلاله، مینودشت و آزادشهر هرکدام با یک مصدوم در رتبه‌های بعدی ایستاده‌اند.

مقسمی این کاهش چشمگیر را نتیجه اطلاع‌رسانی گسترده، اقدامات پیشگیرانه و همراهی مردم دانست و گفت: هرچند این آمار خوشحال‌کننده است، اما مصدومیت حتی یک نفر هم می‌تواند خانواده‌ای را داغدار کند.

وی افزود: هدف ما صفر کردن این حوادث است و این نیازمند فرهنگ‌سازی بیشتر است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی گلستان با دعوت از شهروندان به پرهیز از مواد محترقه و رفتارهای پرخطر، تأکید کرد: چهارشنبه‌سوری می‌تواند شبی شاد و امن باشد، به شرطی که ایمنی را جدی بگیریم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha