ثبت ۶ مصدوم چهارشنبه‌سوری در استان سمنان

سمنان - ایرنا - رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: پسر ۶ ساله نخستین مصدوم چهارشنبه‌سوری در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در شهر سمنان بود و پنج مصدوم در شهرستان‌ها درمان دریافت کردند.

پژمان قرائیان شامگاه سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پسربچه ۶ ساله با سوختگی سطحی صورت و دست و پا مربوط به شهر سمنان یود.

وی ادامه داد: این مصدوم پس از مراجعه حضوری به بیمارستان حضرت امیر المومنین(ع) بررسی وضعیت شد و در حال انتقال به بیمارستان کوثر است.

وی ادامه داد: دومین مصدوم آیین چهارشنبه آخر سال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان مربوط به شهرستان سرخه بود. 

به گفته وی، مصدوم مرد ۳۸ ساله از ناحیه دست دچار آسیب شده بود و در محل درمان شد.

وی بیان کرد: پسر ۱۹ و هشت ساله در گرمسار نیز در چهارشنبه‌سوری دچار سوختگی سر، صورت و دست شدند.

این مسوول یادآور شد که در آرادان خانمی ۳۳ ساله دچار جراحت و خراشیدگی صورت شد و با دریافت  درمان لازم از از بیمارستان امام حسین(ع) ترخیص شد. 

وی ادامه داد: در گرمسار نیز پسر ۱۱ ساله از اتباع خارجی دچار سوختگی ۲ دست بود و در بیمارستان معتمدی در حال درمان است. 

وی بیان کرد: شهروندان توجه داشته باشند تا هرگونه مواد آتش‌زا از جمله نفت و بنزین را از دسترس کودکان و نوجوانان دور نگه دارند و در صورت بروز آتش سوزی و هرگونه حادثه با حفظ خونسردی، بی‌درنگ کودکان و افراد مسن را از محل حادثه دور نگهدارند و با سامانه ۱۱۵ تماس بگیرند و نشانی دقیق محل و نوع حادثه را اعلام کنند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: ۳۵ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ این دانشگاه شامل یک پایگاه‌های هوایی، ۱۳ پایگاه شهری و ۲۱ پایگاه جاده‌ای در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در شهرستان‌های سمنان، گرمسار، دامغان، سرخه، مهدیشهر و آرادان برای امدادرسانی مستقر است.

وی گفت: اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با ۳۴ دستگاه آمبولانس، سه دستگاه موتورآمبولانس، یک دستگاه هلیکوپتر آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه خودروی فرماندهی ویژه عملیات، در مجموع با ۲۳۰ نیروی عملیاتی آماده خدمت رسانی است.

به گزارش ایرنا، بر اساس باورهای فرهنگی، کارکرد آیین چهارشنبه‌سوری باید دور ریختن کینه ها و دشمنی ها، ایجاد آشتی، همدلی و تجدید روابط با خویشاوندان باشد، اما در سال های اخیر این ارزش ها، جای خود را به استفاده از مواد محترقه داده که گاه به دنبال این شادی مخرب، آسیب‌های جسمی، روحی و روانی جدی و گاه دائمی ایجاد می شود.

آگاهی و اطلاع رسانی، فرهنگسازی و آموزش برای بازگشت این آیین آخرسال به اصل خود و پرهیز از انجام کارهای پرخطر در چهارشنبه سوری یک اصل ضروری است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha