۲۸ اسفند ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 85781807
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

رشت با ۵۷۰ هزار بوته گل به استقبال بهار رفت

۲۸ اسفند ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶
کد خبر: 85781807
رشت با ۵۷۰ هزار بوته گل به استقبال بهار رفت

رشت - ایرنا - رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت از کاشت ۵۷۰ هزار بوته گل فصلی در آستانه فرارسیدن نوروز و بهار با مشارکت این سازمان و مناطق پنج گانه شهرداری در این شهر خبر داد.

علیرضا حسنی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تعداد بوته گل فصلی شامل: گل‌های بنفشه، میمونی، جعفری، شب بو، کالانکوئه، اطلسی و ... در یک هزار و ۶۰۰ مترمربع از سطوح گلگاری شهر رشت آذین شده‌است.

وی اظهار کرد: همچنین سه هزار اصل نهال شامل انجیلی، ژینکو، ماگنولیا، عنبرسائل و نارنج به مناسبت هفته درختکاری و در آستانه سال جدید در سطح شهر رشت غرس شده‌است.

حسنی با بیان اینکه ۹ نماد تلفیقی با حال و هوای گل کاری در سطح شهر رشت برای نخستین بار رونمایی می‌شود اضافه کرد: دیواره گل و چاه گل در چند نقطه شهر (نمادی درست شده که دور تا دور آن با گل تزئین شده‌است) قبل از آغاز سال جدید رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به آذین شهر رشت با ۲۱۲ نماد ماه مبارک رمضان و نوروز گفت: از آغاز ماه مبارک رمضان فضاسازی محیطی متناسب با این ایام انجام شد و به مناسبت فرارسیدن شب‌های قدر نیز نسبت به سیاه پوش کردن بلوارها و نصب بنر در سطح شهر رشت اقدام می‌شود.

رشت با ۵۷۰ هزار بوته گل به استقبال بهار رفت

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت اظهار کرد: ۲۴ مجسمه با موضوع سنت و مشاغل گیلان و رشت از جمله نوروزی‌خوانی، عروس‌بران، مسگری، کشتی گیله‌مردی، ماهی‌فروشی، رشتی دوزی، حصیربافی و پخت و پز غذاهای محلی و پخت نان محلی برای نخستین بار آماده شده که از فردا (چهارشنبه) در سطح شهر رشت نصب خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین نمادهای ماهی قرمز رنگ آمیزی شده به دست هنرمندان رشت به همت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری رشت زیرپل صابرین این شهر رونمایی شده‌است.

رشت با ۵۷۰ هزار بوته گل به استقبال بهار رفت

رشت دارای حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت ثابت است که در طول روز به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر می‌رسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha