به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، بهرام سرمست روز دوشنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خواستار بهرهگیری حداکثری از شرکتهای پیمانکاری بومی در پروژههای مجتمع مس سونگون شد.
وی با اشاره به اهمیت گردش مالی پیمانکاران فعال مس در منطقه، اظهار کرد: تمامی فعالیتهای اقتصادی مرتبط با مجتمع مس سونگون باید منجر به توسعه اقتصادی استان شود و سهم شرکتهای داخلی از پروژههای این صنعت افزایش یابد.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر عملیاتی شدن پرداخت مالیات بر عملکرد مجتمع مس سونگون در استان، گفت: این اقدام گام موثری در جهت افزایش درآمدهای استان و توسعه زیرساختهای منطقه است.
سرمست، بر لزوم تسریع در آغاز عملیات اجرایی فاز چهار سونگون تاکید کرد و ادامه داد: با اجرای این فاز، تولید کنسانتره مجتمع مس سونگون به میزان ۴۵۰ هزار تن در سال افزایش می یابد و در توسعه صنعتی و اقتصادی استان نقش بسزایی ایفا خواهد کرد.
دیدار مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی
سید مصطفی فیض، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در جریان سفر به تبریز با حجت الاسلام احمد مطهری اصل نماینده محترم ولیفقیه در آذربایجانشرقی و امام جمعه تبریز و آیتالله سید محمد تقی آل هاشم دیدار و گفتوگو و کرده و یاد و خاطره امام جمعه شهید تبریز آیتالله سید محمدعلی آلهاشم را گرامیداشتند.
در این دیدار، موضوعات مهمی از جمله نقش صنعت مس در توسعه اقتصادی منطقه، برنامههای شرکت مس برای اشتغالزایی، اجرای طرحهای توسعهای در مجتمع مس سونگون و مسئولیتهای اجتماعی این شرکت در آذربایجانشرقی مورد بررسی و تبادلنظر قرار گرفت.
ضرورت تامین نیازهای مجتمع مس سونگون از ظرفیتهای درون استانی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر ضرورت تأمین نیازمندیهای مجتمع مس سونگون به ویژه خریدهای غیرعملیاتی از ظرفیتهای سطح استان آذربایجانشرقی تأکید کرد.
سید مصطفی فیض در جلسه شورای مدیران مجتمع مس سونگون، اظهار کرد: مجتمع مس سونگون به لحاظ دارا بودن ذخایر، استفاده از دانش و تکنولوژی روز و بهرهگیری از نیروی انسانی متخصص و کاربلد جز مجتمعهای بالنده شرکت ملی مس است.
وی بر اجرای دقیق و هرچهبهتر طرح همسانسازی حقوق کارکنان در این مجتمع تأکید کرد و افزود: تکمیل طرحهای توسعه اقدامی ارزشمند برای رونق تولید و اشتغال به شمار میرود؛ لذا تأمین نیازمندی طرحهای توسعه با هدف تکمیل زنجیره ارزش در این مجتمع بسیار حائز اهمیت است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر افزایش بهرهوری با هوشمندسازی و تولید فناورانه به عنوان یکی از رکنهای مهم تولید تأکید کرد و اظهار داشت: مدیران و کارشناسان زبدهای در سونگون فعالیت میکنند که امیدواریم در امر جانشین پروری از توانمندی همکاران نهایت استفاده را داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، مجتمع مس سونگون بزرگترین مجموعه معدنی شمال غرب کشور است که در حدود ۱۰۰ کیلومتری شمال شرق تبریز و ۲۵ کیلومتری ورزقان و در همسایگی جمهوری های آذربایجان و ارمنستان قرار دارد.
معدن مس سونگون بزرگترین معدن مس کشور است.
نظر شما