به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن معصوم علیزاده روز دوشنبه در آیین آغازین ستاد سفرهای نوروزی استان همدان اظهار کرد: پیوستن بە پویش نە بە تصادف با عنوان "شیش دونگ برانیم" کمک خواهد کرد تا امسال نوروز را با خیالی آسوده و بدون اخبار ناگواری از تصادفات پشتسر بگذاریم.
وی ادامه داد: با افزایش حجم تردد و سفرها احتمال بروز سوانح رانندگی و تصادفات جادهای افزایش می یابد بنابراین باید برای کاهش آمار تصادفات در نوروز ۱۴۰۴ تلاش شود.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: در آستانە فصل بهار و شروع تعطیلات نوروزی پویش «نە بە تصادف» با شعار «شیش دونگ برانیم» بە کمک آمده است تا با فرهنگ سازی و گوشزد کردن خطرات راە بە عموم مردم، شاهد کاهش آمار تصادفات در نوروز ۱۴۰۴ باشیم.
معصوم علیزاده افزود: امروزه تصادفات رانندگی بە یکی از معضلات بزرگ و چالشهای عظیم جوامع انسانی تبدیل شده است، چالشی کە علاوە بر خطرات جانی و مالی؛ تاثیر عمیقی بر کیفیت زندگی و سلامت روانی افراد جامعه دارد.
وی تاکید کرد: راەاندازی پویش «نە بە تصادف» با شعار «شیش دونگ برانیم» ابتکار عملی در راستای افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات و عواقب ناشی از تصادفات رانندگی و تشویق به رفتارهای ایمن در دل جادهها است، پویشی که با همکاری نهادهای دولتی، سازمانهای غیر دولتی و جامعه محلی طراحی و به دنبال راهی برای ایجاد تغییر مثبت در نگرشها و رفتارهای رانندگان است.
پیش بینی افزایش ورود گردشگران به همدان در نوروز
معاون عمرانی استاندار همدان نیز در این آیین با قدردانی از تلاشهای دستگاههای اجرایی و فرمانداران استان گفت: همدان با بیش از هزار و ۹۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی ثبت شده، ظرفیت بزرگی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد که معرفی این آثار و ایجاد زیرساختهای مناسب، باید بهعنوان یک اقدام پایدار و مستمر ادامه یابد.
امیررضا یوسفیان از پیش بینی افزایش ورود گردشگران به همدان در نوروز خبر داد و اظهار کرد: افزایش بیش از ۲ میلیون سفر به استان پیشبینی شده و باید تمامی دستگاههای اجرایی و مدیریت شهری برای ارائه خدمات بهتر به گردشگران همکاری کنند.
وی بر اهمیت بهبود خدمات شهری، نظارت بر ورودی و خروجی شهرها و آمادگی شهرداریها برای پذیرایی از مسافران تاکید کرد و گفت: توسعه زیرساختهای گردشگری و خدماتی در این راستا ضرورت دارد.
معاون عمرانی استاندار همدان از ورود ۱۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری به استان همدان خبر داد و افزود: این میزان سرمایه میتواند نقش مهمی در بهبود شرایط اقتصادی و توسعه زیرساختهای استان داشته باشد و رسانهها باید در اطلاعرسانی این موضوع و تقویت اعتماد عمومی نقشآفرینی کنند.
یوسفیان با اشاره به پیشبینی بارندگی و تغییرات جوی در روزهای آینده، بر ضرورت آمادگی تمامی دستگاههای اجرایی و خدماتی تاکید کرد و از مردم و گردشگران خواست با رعایت توصیههای ایمنی، سفر خوش و ایمنی را در استان همدان تجربه کنند.
استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین دارای بیش از یک هزار و ۹۰۰ اثر تاریخی و گردشگری است.
این استان به واسطه وجود شمار زیادی از آثار تاریخی، تفریحی و گردشگری به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین معرفی شده است.
غار علیصدر، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی، آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی، آرامگاه استرومردخای و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی، گردشگری و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران قرار میگیرد.
آبشار و سنگ نوشته های گنج نامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، سراب گیان و گاماسیاب، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران است.
نظر شما