ترانزیت ورودی به خراسان رضوی از هدف گذاری سالانه پیشی گرفت

مشهد- ایرنا- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: این استان با ثبت جا به جایی بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن کالای ترانزیتی ورودی، توانست یک ماه زودتر از پایان سال، هدف‌گذاری سال نخست برنامه هفتم توسعه کشور در بخش ترانزیت ورودی را محقق کند.

جعفر شهامت روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت، بیش از ۴۳۵ هزار تردد ناوگان با جا به جایی نزدیک به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا از چهار پایانه مرزی استان در قالب ترانزیت و صادرات و واردات انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، از نظر تردد ۱۷ درصد و از نظر تناژ ۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: در بخش ترانزیت خروجی نیز ۱۳۶ هزار دستگاه کامیون حامل ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالا از طریق پایانه‌های دوغارون، سرخس و لطف‌آباد از کشور خارج شده، همچنین ۴۵ هزار کامیون حامل یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن کالای ترانزیتی از همین مرزها وارد کشور شده‌ که این بخش نیز با رشد ۲۳ درصدی تردد همراه بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان رضوی بیشترین ترانزیت ورودی به کشور را مربوط به پایانه مرزی لطف‌آباد با بیش از ۳۰ هزار تردد و ۷۲۵ هزار تن کالا عنوان کرد و گفت: در مقابل، پایانه مرزی دوغارون با ۵۷ هزار تردد و یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالا، رتبه نخست ترانزیت خروجی در استان را به خود اختصاص داده است.

خراسان رضوی با بیش از ۱۳هزار کیلومتر راه آسفالته و چهار پایانه مرزی «سرخس، دوغارون، لطف آباد و باجگیران» از کانون های مهم حمل و نقل و ترانزیت کشور است البته ترددهای تجاری در پایانه مرزی باجگیران شهرستان قوچان با ترکمنستان به شکل قابل توجهی صورت نمی گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha