استانداری گلستان آماده همکاری با سپاه برای ارتقای فرهنگ جامعه است

گرگان- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: استانداری آماده همکاری در ارتقای فرهنگ جامعه، ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و مقاومت، و برگزاری برنامه‌های فرهنگی در کنار سپاه است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری گلستان، محمد حمیدی در جلسه پشتیبانی از برنامه‌های فرهنگی سپاه نینوا استان برای سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: مهم‌ترین ابزار نظام سلطه و استکبار برای تسلط بر ایران اسلامی و تضعیف ارزش‌ها و باورهای دینی و اعتقادی جامعه، فرهنگ است.

وی بیان کرد: همه اقشار مردم به‌ویژه مسئولان در نهادها و سازمان‌های مختلف، مسئولیت سنگینی در این زمینه بر عهده دارند، زیرا ریشه بسیاری از مشکلات و آسیب‌های کشور در حوزه فرهنگ نهفته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان ادامه داد: سپاه پاسداران به‌عنوان نهادی چندبعدی و گسترده، در همه عرصه‌ها فعال است، همواره پشتیبان دولت بوده و در زمینه فرهنگی نیز پیشگام عمل کرده است.

حمیدی گفت: معاونت اقتصادی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان موظف‌اند اعتبارات دولتی و ردیف‌های بودجه‌ای قابل تخصیص به برنامه‌های فرهنگی و ترویجی را شناسایی و هدف‌گذاری کنند.

وی افزود: دستگاه‌های دولتی می‌توانند از طریق ارائه خدمات، امکانات و تجهیزات در این حوزه کمک کنند و قطعاً از این حمایت دریغ نخواهند کرد.

حمیدی ادامه داد: استان گلستان از حضور خیرینی بهره‌مند است که همواره حامی نظام بوده‌اند و می‌توان از ظرفیت آن‌ها در موضوعات مختلف بهره گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha