۱۸ هزار و ۵۰۰ سالمند تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان هستند

زنجان - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت:۱۸ هزار و ۵۰۰ سالمند تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان هستند و سالانه خدمات بسیاری به این گروه ارائه می‌شود.

روح اله صالحی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای امسال تاکنون به میزان سه هزار میلیارد ریال به سالمندان تحت حمایت کمیته امداد مساعدت شده است.

وی افزود: از این رقم ۶۰۰ میلیارد ریال به صورت معوض و مابقی بلاعوض بوده است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه در این مدت ۳۰ هزار و ۷۵۲ خدمت به سالمندان ارائه شده است، گفت: اولویت حمایت از سالمندان شامل بخش‌های مختلفی است.

صالحی گفت: ارائه خدمات فرهنگی به سالمندان در قالب اردوهای زیارتی (شوق زیارت) و اردوهای سیاحتی، خدمات مشاوره و برنامه‌های ورزشی و آموزشی از مهمترین خدماتی است که کمیته امداد به جامعه هدف ارائه می‌دهد.

وی توجه به تأمین لوازم ضروری زندگی سالمندان را مهم خواند و عنوان کرد: در همین راستا ما کمک‌هایی در قالب اسکان مددجویان به صورت بلاعوض برای اجاره و ودیعه مسکن، خدمات معافیت انشعابات و معافیت قبوض مصرفی و تأمین لوازم ضروری زندگی سالمندان را در دستور کار قرار داده‌ایم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha