به گزارش خبرنگار ایرنا، شهید علی بابلی در ۲۹ اسفندماه سال ۱۳۴۳ در روســتای دوازده امام از توابع شهرستان سرپل ذهاب به دنیا آمد که تا دوم راهنمایی درس خواند و کمک کار پدر در کشاورزی شد.
شهید بابلی درسال ۱۳۶۳و در سن ۲۰ سالگی ازدواج کرد و سپس بعنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور یافت و در ۱۶ اسفند ماه همان سال چند ماه پس از ازدواجش در بمباران هوایی پادگان ابوذر شهرستان زادگاهش بر اثر اصابت ترکش به شهادت رســید.
شهید بابلی زندگی را سرشار از درد و رنج دانسته و شهادت را بالاترین افتخار و پیروزی در راه اسلام و وطن معرفی کرده است.
مزارشهید بابلی در گلزار شهدای روستای قلعه شاهین از توابع شهرستان سرپل ذهاب قرار دارد.
فرازی از وصیت نامه شهید
درود بر امام خمینی کبیر، درود بر شهیدان راه قران و اسلام، وصیت من به پدر و مادر عزیزم؛ اگر من شهید شدم برای من به هیچ وجه ناراحت نباشید و سلام مرا به برادرهایم برسانید.
تا جام اجل نگیرم به نوش
هرگز از مردن نکنم فراموش
مادرم! مطمئن باش که مهرت نرود از دل من
مگر آن روز که این خاک شود منزل من
خوش آمدی به مزارم که نموده ای یادم
بخوان سوره الحمد تا کنی شادم
زندگی چیست خون دل خوردن
اولش درد است و آخرش مردن
اول زندگی رنج و آخرش مردن
به لباس تنت مناز که آخرش کفن
به گزارش ایرنا، سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با افزون بر ۹۰ هزار نفر جمعیت در هشت سال جنگ تحمیلی بارها مورد حمله هوایی، گلوله باران و موشک باران ارتش بعث قرار گرفت.
پادگان ابوذر که آن را دوکوهه غرب می خوانند، در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر سرپل ذهاب قرار دارد مقر تیپ سه ابوذر از لشکر ۸۱ زرهی کرمانشاه و مرکز تجمع نیرو و پشتیبانی یگان های خودرویی رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس بود و بارها هدف بمباران و موشک باران ارتش عراق قرار گرفت.
بمباران رزمندگان مستقر در این پادگان در روزهای ششم و ۱۶ اسفند ماه سال ۱۳۶۳ از سوی نیروی هوایی رژیم بعث عراق که آماده اجرای عملیاتی در جنوب سومار بودند صورت گرفت که شهید بابلی یکی از شهدای این پادگان بود که در مظلومیت به شهادت رسید.
شهرستان سرپلذهاب ۸۵۶ شهید، یک هزار و ۴۰۰ جانباز و ۱۱۲ آزاده سرافراز تقدیم نظام اسلامی کرده است.
نظر شما