مقام‌آوری ۶ تیم در پنجمین لیگ کتابخوانی گرمسار/ گام‌های بنیادی برای ترویج مطالعه

سمنان - ایرنا - رییس اداره کتابخانه‌های عمومی گرمسار گفت: پنجمین دوره لیگ کتابخوانی دانش آموزان این شهرستان به ایستگاه آخر رسید و در مجموع ۱۸ دانش‌آموز در قالب ۶ تیم از مجموع ۲۹۸ دانش‌آموز صاحب‌مقام شدند.

حسن نورمحمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اعلام نتایج پنجمین دوره لیگ کتابخوانی ویژه دانش آموزان در گرمسار بیان کرد: لیگ‌های کتابخوانی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه کتاب در جوامع مردمی به ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در پنجمین دوره لیگ کتابخوانی دانش آموزان گرمسار ۱۸ نفر در قالب ۶ تیم سه نفره صاحب مقام شدند، افزود: دانش آموزان مقطع متوسطه اول پایه‌های هفتم و هشتم، جامعه هدف لیگ امسال بودند که در مجموع ۲۹۸ نفر از دانش آموزان دختر و پسر در قالب ۹۴ تیم سه نفره در این دوره شرکت کردند.

رییس کتابخانه‌های عمومی گرمسار با اشاره به فراخوان دانش آموزان در چهار مرحله، اظهار کرد: شرکت کنندگان پنج عنوان کتاب را مطالعه کردند و با هم به رقابت پرداختند.

وی از برگزاری پنج نشست نقد و بررسی کتاب با حضور نویسندگان آثار و کارشناسان خبره خبرداد و گفت: بررسی ابعاد شخصیت‌های علمی، فرهنگی، ملی، بیان مناسبت‌های ملی و مذهبی، پژوهش و ارائه مطلب در باب آداب و ادب، از کارهای جنبی این دوره بود.

مقام‌آوری ۶ تیم در پنجمین لیگ کتابخوانی گرمسار/ گام‌های بنیادی برای ترویج مطالعه

ترویج فرهنگ کتابخوانی و کار تیمی در نسل نوجوان

نورمحمدی درباره آثار لیگ کتابخوانی به ویژه در بین دانش‌آموزان اضافه کرد: تمرین و تقویت کار تیمی، تقویت روخوانی و نگارش صحیح، روش مطالعه صحیح کتاب، روش تحقیق و پژوهش، تقویت اعتماد به نفس و روحیه پرسش‌گری، تقویت بنیه علمی و فراگیری روش نقد و بررسی کتاب، از دستاوردهای برگزاری این رویداد ارزشمند فرهنگی است.

رییس کتابخانه‌های عمومی گرمسار با بیان اینکه لیگ کتابخوانی با همکاری آموزش و پرورش شهرستان هر سال از ابتدای آبان آغاز می‌شود و در اسفند به کار خود پایان می‌دهد، خاطرنشان کرد: دانش آموزان در این رویداد علمی و فرهنگی در فضایی جدید با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

به گزارش ایرنا، آموزشگاه تیزهوشان شهید بهشتی تیم شهید ستاری شامل حسین چراغی، مهیار یوردخانی، محسن صالحی به عنوان تیم اول، از آموزشگاه شهید بهشتی تیم بچه‌های تیزهوشان شامل محمد ارکانی، کسری ملاجعفری، پدرام عبدالشاهی به عنوان تیم دوم، و از آموزشگاه شهید باهنر تیم هخامنش شامل شنتیا حسامی، امیرحسین خانی، مانی عبدلی به عنوان تیم سوم این دوره از لیگ دانش آموزان پسر شهرستان گرمسار معرفی و تقدیر شدند.

از بین دانش آموزان دختر از آموزشگاه اندیشه ایوانکی تیم روجا شامل آتنا مرادی، سیده مبینا میرزایی، سیده فاطمه میردوستی به عنوان تیم اول، از آموزشگاه بوستان دانش تیم روشنایی آینده شامل فاطمه کوچکی، مهیا صادقی، سامینا نظری به عنوان تیم دوم، و از آموزشگاه مریم مقدس تیم روشنایی آیندگان شامل الینا کی‌قبادی، آلما ایزدخواه، فاطمه عادلی به‌عنوان تیم سوم پنجمین دوره لیگ کتابخوانی دانش‌آموزان دختر شهرستان گرمسار معرفی و تجلیل شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha