نصب گیتها و نردهها؛ شرط اصلی برای میزبانی بازیها
دکتر عبدالرحیم خداجو روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: یکی از دلایل اصلی که بازیهای فجر سپاسی و شهرراز در ورزشگاه پارس برگزار نمیشود، ادامه روند نصب گیتها و نردهها برای تفکیک کاسه ورزشگاه و ایجاد امنیت بیشتر است.
وی افزود: در حال حاضر گیتها نصب شدهاند و نردهها نیز در حال تکمیل هستند. انتظار داریم که ظرف یک ماه آینده این روند به پایان برسد و ورزشگاه آماده برگزاری مسابقات رسمی شود. بهجز این موارد، مشکل خاصی برای استفاده از این مجموعه وجود ندارد.

چرا برخی مسابقات در ورزشگاه پارس برگزار شد؟
مدیرکل ورزش و جوانان فارس درباره برگزاری دیدار تیمهای نفت و گاز گچساران و مس شهربابک در این ورزشگاه، تصریح کرد: این بازی به درخواست تیم میزبان (نفت و گاز گچساران) در ورزشگاه پارس شیراز برگزار شد، زیرا این تیم تماشاگر زیادی نداشت و کیفیت زمین ورزشگاه پارس نیز برای برگزاری این مسابقه مناسب بود. هر دو تیم از شرایط این ورزشگاه رضایت داشتند.
مشکل نورپردازی؛ مانعی دیگر برای برگزاری مسابقات شبانه
وی همچنین به مشکل نور ورزشگاه اشاره کرد و گفت: هم اینک امکان برگزاری بازیها در ساعات عصرگاهی به دلیل ضعف نورپردازی وجود ندارد. اکثر بازیها از ساعت ۱۶ آغاز میشوند و نیمه دوم مسابقات نیاز به نور کافی دارد. برای همین، دیدار تیمهای نفت و گاز گچساران و مس شهربابک در ساعت ۱۴ برگزار شد تا مشکل نور نداشته باشیم.
به گزارش ایرنا، دیدارتیم های نفت و گازگچساران و مس شهربابک ازهفته بیست و سوم مسابقات فوتبال لیگ دسته یک به دلیل زیرکشت رفتن زمین گچساران و بنا به درخواست آنها درتاریخ هشتم اسفند ماه در ورزشگاه پارس شیرازبر گزار شد و تیم مس شهر بابک بازی را یک بر صفر به سود خود تمام کرد.

تاریخچهای از ورزشگاه ۵۰ هزار نفری پارس شیراز
در سال ۱۳۷۴ که فوتبال فارس در اوج بود، ایده ساخت یک ورزشگاه بزرگ در شیراز مطرح شد. ابتدا قرار بود این ورزشگاه در شهرک صدرا ساخته شود، اما این اتفاق نیفتاد. سپس مکان پیشنهادی به شهرک گلستان و نمایشگاه بینالمللی شیراز تغییر یافت، اما باز هم پروژه به سرانجام نرسید.
در نهایت، در سال ۱۳۷۶ و در دوران استانداری غلامرضا صحراییان، محل نهایی در منطقه میانرود شیراز انتخاب و کلنگ ساخت آن به زمین زده شد. با این حال، کمبود بودجه و تخصیص نامنظم منابع مالی باعث شد که روند ساخت این ورزشگاه طولانی شود و در بین مردم به یک «اثر باستانی» تشبیه شود!
افتتاحی که ناتمام ماند
پس از سالها انتظار، این ورزشگاه عاقبت در بهار ۱۳۹۶ و با حضور وزیر وقت ورزش و جوانان افتتاح شد. اما این افتتاح عجولانه بود و ورزشگاه همچنان مشکلات زیرساختی داشت. شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی، بهعنوان مجری پروژه، باید کارهای تکمیلی آن را انجام میداد.
اکنون با پیشرفت بازسازی، امید میرود که این ورزشگاه بتواند میزبانی مسابقات لیگ برتر را بر عهده بگیرد و پس از سالها به قطب ورزش فوتبال در جنوب کشور تبدیل شود.

نظر شما