واژگونی خودرو سواری در جاده بینالود ۲ کشته در پی داشت

مشهد- ایرنا- سرپرست مرکز اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور گفت: حادثه واژگونی یک دستگاه خودرو سواری پژو که امروز در پنج کیلومتری شهر بینالود رخ داد منجر به مرگ ۲ نفر و مصدومیت سه نفر دیگر شد.

دکتر محمدرضا مرادقلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه حوالی ساعت هشت صبح امروز رخ داد که برای امدادرسانی به مصدومان، آمبولانس‌های پایگاه‌های بینالود و چشمه خسرو نیشابور و همچنین تیم‌های امدادی هلال‌احمر نیشابور به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این سانحه ۲ نفر در صحنه جان باختند و سه مصدوم دیگر پس از دریافت اقدامات پیش بیمارستانی و درمانی، توسط آمبولانس‌ تحت مراقبت های درمانی حین مسیر به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور منتقل شدند.

سرپرست مرکز اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور گفت: با توجه به افزایش حوادث رانندگی، از رانندگان می خواهیم با رعایت سرعت مطمئنه، بستن کمربند ایمنی و پرهیز از رانندگی در حالت خستگی و خواب‌آلودگی، از وقوع چنین سوانح تلخی جلوگیری کنند.

واژگونی خودرو سواری در جاده بینالود ۲ کشته در پی داشت

بینالود در ۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد و ۶۲ کیلومتری جنوب شرق نیشابور قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha