مرد نقره‌ای از بیمارستان مرخص شد/ عسکری محمدیان: حالم خوب است +فیلم

ساری- ایرنا- «عسکری محمدیان» دارنده ۲ مدال نقره المپیک در کشتی آزاد و ملقب به مرد نقره ای ایران که چندی پیش به علت سانحه رانندگی بستری شده بود از بیمارستان مرخص و در گفت و گویی با خبرنگاران با تشکر از همه مردم و پیشکسوتان کشتی که جویای احوالش در هفته های اخیر بودند گفت که در زمان حاضر حالش خوب است و روند درمان اش را در منزل شخص‌اش سپرس می کند.

به گزارش ایرنا، محمدیان، پیشکسوت کشتی و دارنده ۲ مدال نقره المپیک، چندی پیش به علت سانحه رانندگی از ناحیه گردن دچار آسیب‌دیدگی و در بیمارستان بستری شده بود.

محمدیان، که ۲ مدال نقره المپیک در سال‌های ۱۹۸۸ و ۱۹۹۲ و یک نقره جهان در سال ۱۹۸۹ را در کارنامه خود دارد، پس از این سانحه رانندگی در بیمارستان بستری شد.

محمدیان اولین مدال آور المپیکی ایران بعد از انقلاب بود و چهره‌ای شناخته شده در دنیای کشتی به شمار می‌آید.

همچنین پسر محمدیان به نام محمدحسین هم از کشتی گیران نامدار کشور است و نخستین حضورش در مسابقات جهانی کشتی آزاد را با دستیابی به نشان برنز وزن ۸۶ کیلوگرم در سال ۲۰۱۴ پشت سر گذاشت.

مرد نقره‌ای از بیمارستان مرخص شد/ عسکری محمدیان: حالم خوب است +فیلم

مرد نقره‌ای از بیمارستان مرخص شد/ عسکری محمدیان: حالم خوب است +فیلم

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha