۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۳۹
کد خبرنگار: 1052
کد خبر: 85737257
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

 تجدید میثاق رئیس و مسئولان قوه قضاییه با آرمان‌های امام خمینی (ره)

شهرری - ایرنا -  همزمان با دهه مبارک فجر رئیس و مسئولان قوه قضاییه روز یکشنبه با حضور در حرم مطهر امام راحل با آرمان‌های امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای به همراه معاونانش و مسئولان دستگاه قضا با حضور در حرم مطهر امام راحل ضمن قرائت فاتحه و زیارتنامه با نثار شاخه گل با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی عهدی دوباره بستند.

این مراسم که با حضور حجت الاسلام سید حسن خمینی برگزار شد، حاضران بر پیروی از فرامین مقام معظم رهبری تاکید کردند.

حجت الاسلام سید حسن خمینی: کسانی‌ که‌ زوال ما را می‌خواهند، امید ما را هدف گرفته‌اند

حجت الاسلام  سید حسن خمینی در این مراسم گفت: کسانی‌ که‌ زوال ما را می‌خواهند، امید ما را هدف گرفته‌اند، بزرگترین وظیفه‌ای که هر کسی دارد، ایجاد امید است.

یادگار امام راحل با بیان اینکه یأس مولد سقوط و ترس است، اظهار داشت: هیچ چیزی یک جامعه را به اندازه فساد و  توهم فساد زمین‌گیر نمی‌کند.

وی ادامه داد: مبارزه‌ با فساد به شرط اینکه به احساس‌ فساد بودن و غیر قابل اصلاح بودن همه‌ چیز منجر نشود، یکی از بزرگترین عوامل‌ امیدزا است.

حجت الاسلام سید حسن خمینی خاطرنشان کرد: چیزی که بیش از هر چیزی می‌تواند ما را زمین‌گیر کند، فساد اقتصادی است، اصل اول مبارزه‌ با فساد شفافیت است.

وی یادآور شد: خداوند در ۱۲ بهمن‌ دل‌های مردم‌ را گره‌ زد و الله‌اکبرها را واحد کرد؛ و انشاءالله این کرامت‌ را خدا برای‌ ما حفظ کند.

دیدار دبیرکل و پرسنل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با سید حسن خمینی

حجت‌الاسلام والمسلمین رمضانی دبیرکل، معاونان و پرسنل مجمع جهانی اهل بیت(ع) بعد از ظهر امروز باحضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی(س) ضمن تجدید میثاق با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی دیدار کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha