استان قم بیش از ۵۳ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد

قم - ایرنا - رئیس هیات پزشکی ورزشی قم گفت: تعداد ورزشکاران سازمان یافته این استان از ابتدای سالجاری تاکنون۵۳ هزار و ۹۴۰ نفر است و این افراد ضمن عضویت در کمیته خدمات درمانی از مزایای بیمه ورزشی نیز استفاده می‌کنند.

مجید رضا کاویانی روز چهارشنبه گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از کل بیمه شدگان ورزشی قم در این مدت، ۳۰ هزار و ۱۱ نفر مرد و ۲۳ هزار و ۹۲۹ نفر زن هستند.

وی ادامه داد: جمع کل بیمه شدگان ورزشی استان قم از ابتدای امسال تاکنون، نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵۲ نفر افزایش یافته‌است.

کاویانی افزود: بیمه شدگان ورزشی استان قم در سال گذشته، ۵۲ هزار و ۲۷۲ نفر بودند که ۳۴ هزار و ۵۴۵ نفر از آنان را مردان تشکیل می‌دادند.

وی در ادامه گفت:‌ هیات‌هایی که بیشترین فراوانی بیمه شدگان ورزشی(مجموع آقایان و بانوان) را داشته اند شامل فوتبال با ۱۰ هزار و ۳۶۸ نفر بیمه شده، آمادگی جسمانی با هشت هزار و ۲۱ نفر و کاراته با سه هزار و ۴۴۴ نفر بیمه شده‌است.

وی افزود:‌ همچنین آمادگی جسمانی با هشت هزار و ۸۲۹ نفر، ژیمناستیک با ۲ هزار و ۳۷۳ نفر و تکواندو با ۲ هزار و ۳۲۱ نفر، بیشترین بیمه شده ورزشی را در بین بانوان دارند.

کاویانی افزود: بیشترین آسیب وارد شده به ورزشکاران این استان در سالجاری را مربوط به زانو ، رباط و مینیسک است.

وی بیان داشت: آسیب وارده به زانو یکی از پر تکرارترین آسیب‌های ورزشی به ورزشکاران محسوب می‌گردد و در رشته هایی چون فوتبال یا فوتسال زیاد دیده می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha