به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد موسوی منش روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این شادواره با محوریت خانواده و با هدف تکریم خانواده، پررنگ شدن شادی و نشاط در جشن پیروزی انقلاب اسلامی که مقارن با نیمه شعبان است، در راستای تکالیف شهرداری و شورونشاط اجتماعی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در این شادواره ۱۲ غرفه تدارک دیده شده است، اضافه کرد: جزیره بازی، ورزش، مسابقات، بازیهای فکری، برنامههای فرهنگی، مجموعه بازیهای خانه مادربزرگ با شخصیتهای هنری، غرفه حملونقل، آتشنشانی و ایمنی و خدمات شهری از جمله بخشهای مختلف شادواره میباشد.
وی با اشاره به اینکه شادواره شهروندی نخستین برنامه با این مقیاس بزرگ است، خاطرنشان کرد: در این برنامه تلاش کردیم نگاه به ظرفیتهای هنری، ورزشی و اجتماعی شهر قم باشد و تا جای ممکن از هنرمندان بومی استفاده شده است تا گردش سرمایه در داخل شهر اتفاق بیفتد.
موسوی منش با بیان اینکه ۲ هزار و ۲۰۰ نفرساعت برای این رویداد کار کارشناسی شده است، تصریح کرد: جوانی جمعیت، عفاف و حجاب، ایثار و شهادت و پویش کتابخوانی از جمله گفتمانهایی است که در شادواره ارایه میشود.
به گفته وی، شادواره شهروندی از ۹ صبح تا ۱۵ عصر میزبان دانشآموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی و
از ۱۷ تا ۲۲ شب مخصوص خانوادهها در نظر گرفته شده است.
وی پیشبینی کرد: در طول برگزاری این رویداد پنج هزار دانشآموز از ظرفیت شادواره بهرهمند شوند و در هر سانس خانوادگی ۵۰۰ نفر حضور یابند که البته امکان افزایش تا ۲ هزار نفر نیز وجود دارد.
موسوی منش گفت: به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در شب ۲۲ بهمنماه، ۴۶ مسجد و ۲ نقطه از شهر قم نیز بهصورت ویژه نورافشانی خواهد شد.
در پایان این نشست درگاه جدید ارتباطی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم رونمایی شد.
نظر شما