۶ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۴۸
کد خبرنگار: 1278
کد خبر: 85729431
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سامانه بارشی وارد زنجان می‌شود

۶ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۴۸
کد خبر: 85729431
سامانه بارشی وارد زنجان می‌شود

زنجان - ایرنا - کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت: سامانه بارشی از امروز /شنبه/ به تدریج از سمت غرب کشور وارد استان می شود که موجب ناپایداری‌های جوی و افزایش پوشش ابرها در مناطق مختلف خواهد شد.

مرتضی قدیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه فعالیت این سامانه تا سه شنبه هفته جاری ادامه می یابد، افزود: طی امروز در برخی مناطق استان از جمله ارتفاعات شاهد بارش‌های پراکنده برف خواهیم بود.

وی اظهار داشت: روز دوشنبه این سامانه تقویت می‌شود و انتظار بارش‌های نسبتا بیشتری می‌رود و با توجه به وضعیت دما بخش عمده بارش‌ها به صورت برف خواهد بود و در مناطق گرمتر مانند شهرستان طارم بارش باران روی خواهد داد.

قدیمی یادآور شد:‌ از روز سه شنبه این سامانه به تدریج از استان خارج شده و به سمت شرق کشور حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: این سامانه علاوه بر وقوع بارش‌ها موجب پدیده مه آلودگی به خصوص در اوایل صبح ها خواهد شد.

قدیمی گفت: تا روز سه شنبه هفته جاری تغییرات قابل توجهی در الگوهای دمایی استان نخواهیم داشت و وضعیت کنونی تداوم دارد.

وی افزود:‌ طی شبانه روز گذشته، لولک آباد با منفی پنج درجه کمترین و شهر آب‌بر با ۱۴ درجه بیشترین دمای استان را ثبت کردند.

قدیمی دمای فعلی شهر زنجان را منفی ۲ درجه بیان کرد و گفت:‌ این میزان دما نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.

این کارشناس به نوسان دمای شهرهای استان اشاره کرد و افزود: طی شبانه روز گذشته کمینه و بیشینه دمای زنجان منفی ۲ و هفت درجه، خرمدره و ابهر منفی چهار و ۶، آب‌بر پنج و ۱۴، قیدار منفی سه و پنج، ماهنشان منفی یک و ۹ و گرماب منفی ۲ و هشت درجه سانتیگراد گزارش شده است.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha