۵ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۴۰
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 85728872
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بارش های پراکنده برای زنجان پیش بینی شد

۵ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۴۰
کد خبر: 85728872
بارش های پراکنده برای زنجان پیش بینی شد

زنجان - ایرنا - کارشناس مسوول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت:‌ با ورود سامانه جدید بارش های پراکنده این استان را فرا می گیرد که میزان آن در اواسط هفته بیشتر خواهد بود.

حسین سلطانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان امروز این استان صاف تا قسمتی ابری است که با ورود سامانه بارش از نیمه های شب بارش های پراکنده آغاز می شود.

وی اضافه کرد: بارش ها تا روز یکشنبه ادامه دارد که با تقویت سامانه طی روزهای دوشنبه و سه شنبه در حد خوبی پیش بینی شده است.

این کارشناس ادامه داد: طی روزهای آینده نیز همچنان هوای سرد در استان مستقر و دمای کمینه در اغلب مناطق استان زیر صفر خواهد بود.

سلطانی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه لولک آباد با دمای منفی هشت درجه و آببر طارم با ۱۲ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان بودند.

این کارشناس گفت: دمای کمینه و بیشینه شهر زنجان نیز طی ۲۴ ساعت گذشته بین منفی چهار و سه درجه بالای صفر بود.

به گفته وی، دمای فعلی شهر زنجان منفی سه درجه است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه کاهش نشان می دهد.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روز و در چهار ایستگاه دیگر طی ۱۲ ساعت مستقر هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha