محمد محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد در ورودی و خروجی استان ثبت شده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه قبل به ترتیب افزایش ۱۰ و ۱۲ درصدی دارد.
وی اظهار داشت: بیشترین تردد استان در آزادراه زنجان به قزوین و آزادراه زنجان به تبریز ثبت شده است.
رئیس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان با بیان اینکه ۲۶ درصد از کل ترددها مربوط به وسایل نقلیه سنگین بوده است، گفت: بیشترین تخلفات سرعت غیر مجاز نیز در محور سرچم - اردبیل، آزادراه زنجان - قزوین و آزادراه زنجان - تبریز به وقوع پیوسته است.
وی اظهار داشت: با توجه به فعال بودن سامانه های ثبت تخلفات عبور و مرور در آزادراه های زنجان -قزوین، زنجان - تبریز، جاده ترانزیت زنجان- ابهر، زنجان - میانه و سرچم - اردبیل و سامانه های توزین در حال حرکت در محورهای آزادراه زنجان- قزوین، ابهر - زنجان، بیجار- زنجان و دندی- زنجان ثبت تخلف سرعت غیر مجاز و تخلف بار صورت گرفته است.
اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان حدود پنج هزار و ۶۰۰ کیلومتر آزادراه، بزرگراه و راه های اصلی و فرعی را زیر پوشش دارد که از این میزان چهار هزار کیلومتر راه روستایی است.
نظر شما