۳۰ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۱۸
کد خبرنگار: 1226
کد خبر: 85723757
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

استاندار: گذر از مشکل ناترازی انرژی نیازمند همکاری همگانی است 

بجنورد-ایرنا- استاندار خراسان شمالی گفت: مشکل ناترازی انرژی در کشور جدی بوده و گذر از این شرایط نیازمند همکاری همگانی است.

به گزارش ایرنا بهمن نوری روز یکشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: موضوع ناترازی انرژی در کشور اهمیت فراوان دارد و در این باره هر هفته جلسه هایی با حضور استانداران و یا رییس جمهور برگزار می شود که نشان از اهمیت آن است.

وی خاطرنشان کرد: به کاربستن تمهیدات برای حل مشکل ناترازی انرژی، معیار ارزیابی دستگاه های اجرایی است.

استاندار خراسان شمالی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ظرفیت های موجود در معدن آلبلاغ در منطقه ساریگل گفت: دغدغه های مردم در این باره بررسی و پیگیری می شود تا تصمیم به نفع استان و شهرستان گرفته شود.

وی با تاکید بر لزوم جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در استان افزود: نشست های مستمر با سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی انجام شده است، تلاش داریم تا بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف از جمله کشاورزی، معدن و گردشگری به استان دعوت شود و در این باره به نتایج خوبی دست یافته ایم.

نوری با تاکید بر اینکه رویکرد و هدف ما ایجاد آرامش در نظام اداری استان است افزود: کارهای بر زمین مانده در استان بسیار است، باید تلاش کنیم تا در کنار هم و با هم افزایی، کارها را برای توسعه پیش ببریم.

وی با اشاره به انتصاب سرپرستان سه معاونت استانداری گفت: پیوستن معاونان جدید استاندار به بدنه اجرایی استان، زمینه ساز جهش در بخش های مختلف اقتصادی، زیرساختی، اجتماعی و سیاسی خواهد بود.

انتقاد از شرایط سازمان همیاری شهرداری ها

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شرایط مدیریت و وضعیت فعالیت سازمان همیاری شهرداری های استان گفت: رسالت این سازمان کمک به شهرداری های استان اما تاکنون ضعیف عمل کرده است.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمیعت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha