"محمد جواد ولی پوری" روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : بارش برف از شب گذشته در محورهای کوهستانی کرج - چالوس و شهرستان طالقان آغاز شده که از همان لحظات اولیه فعالیت راهداران برای برف روبی و بازنگه داشتن جاده ها آغاز شد.
وی افزود: اکنون نیز بارش ها به صورت پراکنده در استان البرز ادامه دارد و راهداران در حال خدمات رسانی هستند.
ولی پوری ادامه داد: افزون بر راه های اصلی ، برف روبی در محورهای روستایی استان البرز دنبال شد و این جاده ها نیز باز است .
وی بیان کرد: ۲۰۰ نفر نیروی راهداری در قالب ۳۸تیم با استقرار در ۱۷ راهدار خانه به همراه ۱۵۹ دستگاه ماشین آلات سنگین ، نیمه سنگین و سبک در حال خدمات رسانی به مسافران جاده های البرز هستند.
معاون اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده ای البرز تاکید کرد: با توجه به بارش برف و باران در محورهای ارتباطی استان البرز ، رانندگان با احتیاط در جاده های این استان حرکت کنند.
ولی پوری یادآور شد : جاده هشتگرد - طالقان که از حدود سه هفته پیش بسته شده بود ، همچنان مسدود است و تردد از جاده قدیم طالقان جریان دارد.
استان البرز دارای یک هزارو ۶۶۶ کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی است.
نظر شما