۲۹ دی ۱۴۰۳، ۲۳:۰۶
کد خبرنگار: 5302
کد خبر: 85723450
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سند مقابله با آسیب های اجتماعی قم تا پایان بهمن ماه تدوین می شود

قم - ایرنا - استاندار قم از تدوین نهایی سند مقابله با اسیب های اجتماعی استان قم تا پایان بهمن ماه خبر داد و گفت : همه دستگاه‌های موثر در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اشاعه دهنده فرهنگ دینی در حال کار برای تدوین این سند هستند.

به گزارش خبرگزاری ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری قم، اکبر بهنام جو روز شنبه در اولین نشست تخصصی اساتید و مشاوران روانشناسی با موضوع نقش زنان و مادران در مقابله با آسیب‌های اجتماعی با اشاره به ظرفیت بالای قم در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، به لحاظ مراکز متعدد دینی و فرهنگی افزود: برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی مشکل اعتباری وجود ندارد اما نیازمند هم افزایی بیشتر در استان هستیم.

سند مقابله با آسیب های اجتماعی قم تا پایان بهمن ماه تدوین می شود

استاندار قم بر لزوم استقرار مشاور در همه مساجد، دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی و کارخانجات تاکید کرد و افزود: در گام اول، استانداری قم نسبت به راه‌اندازی مرکز مشاوره در سازمان خود اقدام کرده است.

وی افزود: همه باید در مباحث اجتماعی دانش و اطلاعات خود را به روز کنند تا آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد و کاهش آسیب‌های اجتماعی موجب افزایش بهره‌وری خواهد شد .

سند مقابله با آسیب های اجتماعی قم تا پایان بهمن ماه تدوین می شود

گفتنی است در این جلسه، تعدادی از روانشناسان، مسائل مبتلابه استان را برشمردند و خواستار اجرای طرح‌هایی مانند: راه‌اندازی مراکز مددکاری در قم، افزایش اعتبار برای مباحث پیشگیری و گنجاندن مباحث اجتماعی در کتب درسی شدند.

در پایان این مراسم نیز تعدادی از بانوان مشاور برتر در مقابله با آسیب‌های اجتماعی با حضور استاندار قم مورد تجلیل قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha