رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود در جنگ غزه نرسید 

سبزوار- ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود در جنگ غزه نرسید و امروز حماس قدرتمندتر از قبل به راه خود ادامه می‌دهد.

به گزارش ایرنا، محمدرضا محسنی‌ثانی روز شنبه در نشست شورای اداری شهرستان جغتای، با اشاره به توافق آتش بس در غزه پس از ۱۵ ماه جنایت رژیم صهیونیستی، افزود: حماس نه تنها تضعیف نشده بلکه پس از شهادت شهید هنیه و سنوار بیش از همیشه زنده و قوی‌تر شده است.

وی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی مهرماه پارسال با حمایت آمریکا و غرب جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت اما به اهداف خود نرسید، آنها علاوه بر نرسیدن به آرزوی نابودی حماس، در بازگرداندن اسرای خود و نیز تشکیل دولتی دست نشانده در غزه ناکام ماندند.

نماینده مردم ۶ شهرستان غرب خراسان رضوی در مجلس گفت: پس از برقراری آتش بس در لبنان، سردمداران رژیم صهیونیستی سرگردان شده و به نوعی اتلاف وقت کرده اند و تنها رویدادی که پس از آن رخ داد سقوط حکومت بشار اسد در سوریه بوده است.

محسنی ثانی افزود: البته سوریه بیش از چهار دهه در برابر زیاده خواهی آمریکا ایستادگی کرد و در این مدت بیشترین حمایت را از جریان مقاومت داشت.

وی تصریح کرد: بالاخره یکی از اهدافی که «بایدن» در روزهای پایانی دولتش به نام خود تمام کرد ماجرای فروپاشی رژیم سوریه به دست معارضان مسلح بود که به نوعی شاهد رجزخوانی دوباره داعش نیز بودیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند پایگاه‌های آمریکایی در زیر لگد جوانان سوری پایمال خواهد شد، چنان که هم اینک حرکت هایی آغاز شده است و بازنده اصلی تحولات سوریه بازیگرانی هستند که این وضعیت را ایجاد کردند.

محسنی ثانی با اشاره به برخی علل سقوط حکومت بشار اسد و اینکه چگونه ۴۰ سال مقاومت و ایستادگی در ۱۱ روز ازهم پاشید، گفت: پمپاژ ناامیدی تله دشمنان برای ملت سوریه بود.

وی افزود: روحیه ارتش و فرماندهان سوری در راستای تبلیغات غرب تضعیف شد و در واقع اثر سلاح مهلک ناامیدی کار خودش را کرد و بر اثر جنگ رسانه ای غرب، ارتش سوریه هیچ واکنش و مقاومتی از خود نشان نداد.

مرکز شهرستان ۴۸ هزار نفری جغتای در ۳۵۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha