۲۹ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۵۳
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 85722857
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نماینده مجلس: چالش ناترازی انرژی حاصل عملکرد دولت خاصی نیست

زنجان - ایرنا - نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: چالش ناترازی انرژی را به گردن دولت ها نمی‌اندازیم چرا که این معضل از گذشته‌های طولانی شکل گرفته و در چند ماهی که دولت چهاردهم کار خود را شروع کرده گرفتار آن شده است.  

به گزارش خبرنگار ایرنا، نبی الله محمدی روز شنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره استانی نشان مسوولیت اجتماعی در زنجان به لزوم تدبیر برای حل عارضه ناترازی انرژی در کشور تاکید کرد و افزود: یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد دولت، مدیریت انرژی و تامین آن و حل مشکل ناترازی هاست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مسوولیت اجتماعی را به‌ عنوان یکی از وظایف و ماموریت‌های اتاق های بازرگانی در دنیا عنوان کرد و ادامه داد: این موضوع به این دلیل است که اتاق های بازرگانی باید دنبال توسعه پایدار باشند. ‌
محمدی با بیان اینکه در حکمرانی خوب مشارکت بخش خصوصی و مردم در اداره امور از مولفه های مهم است، اظهار داشت: توجه به محیط زیست و هزینه کرد در این حوزه از مصادیق این مهم است و بنگاه‌ها می‌توانند در راستای مسوولیت اجتماعی در این حوزه ورود داشته باشند.

وی گفت: مسوولیت اجتماعی تعهدی است که فرد یا سازمان نسبت به جامعه و محیط زیست دارد و در آموزه های دینی ما بر این مهم تاکید شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: هر جایی که کار زمین مانده است می تواند مصداقی برای ایفای مسوولیت اجتماعی باشد و در این زمینه می توان به فعالیت ها در کشور اشاره کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه اتاق بازرگانی رویکرد مبتنی بر نگاه تخصصی و عملی را در پیش گرفته است، گفت: این رویکرد می تواند منجر به گره گشایی شود.
علی صادقی اظهار کرد: این رویکرد نوید روزهای خوب را می دهد.

وی بر لزوم تعریف مفاهیم مسوولیت اجتماعی و معرفی الگوهای این حوزه اشاره کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم با اقدامات خوب منشأ خدمات خوب برای استان باشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha