«کبوتر متین» رونمایی شد

ساری- ایرنا- همزمان با دوازدهمین همایش فصلی جمعیت جانبازان مازندران در میاندورود از کتاب کبوتر متین به نویسندگی حامد اسماعیلی رونمایی شد.

به گزارش ایرنا، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران روز جمعه در همایش فصلی جمعیت جانبازان در میاندورود گفت: ثبت سلحشوری و ایثارگری رزمندگان در دفاع مقدس و جهاد اسلامی یقیناً می‌تواند حلقه وصل تاریخ‌ها باشد.

سعید کهنسال افزود: در حوزه ایثارگری عموم فعالیت‌های عملی را بر عهده خود تشکل‌های ایثارگری مثل جمعیت جانبازان عزیز داریم. این تشکل‌ها به صورت فصلی برگزار می‌شوند و در حوزه شناختی، فضای مجازی و رسانه که امروز دشمن بر ذهن‌ها مسلط است، می‌توانند با فضاسازی، آن فضای غبارآلود را پاک کنند و سیره و روش شهدا را در جامعه اسلامی ما ظهور دهند.

«کبوتر متین» رونمایی شد

همچنین حامد اسماعیلی نویسنده کتاب «کبوتر متین» گفت: ما باید بدانیم مکتوباتی که از رزمندگان ما می‌آید و رزمندگانی که سلامتی و آسایش خود را برای امنیت مردم و شهروندان هدیه دادند، همه مقدس است و باید در تاریخ ثبت شود.

وی افزود: نوشتن و مکتوب کردن این خاطرات یقیناً همان اقدامات رزمندگان در عرصه دفاع خواهد بود، چون تاریخ را به روایت رزمندگان عزیز ما راوی‌گری خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، مازندران در هشت سال جنگ تحمیلی بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید، ۳۳ هزار و ۱۳۷ جانباز و بیش از ۲ هزار و ۳۶۰ آزاده را تقدیم نظام اسلامی کرده است. از مجموع شهدای این استان، سپاه ۲ هزار و ۱۶۹، بسیج مردمی چهار هزار و ۴۷۷، ارتش ۲ هزار و ۷۳۸، ناجا ۶۲۳، ۳۰ شهیده زن و ۳۶۳ شهید از سایر اقشار جان خود را در راه دفاع از میهن اسلامی تقدیم انقلاب کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha