۲۲ آذر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۰
کد خبرنگار: 1279
کد خبر: 85687958
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار: مجموعه های اقتصادی به مسئولیت اجتماعی در خوزستان توجه بیشتری داشته باشند

اهواز- ایرنا- استاندار خوزستان با اشاره به سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بندر ماهشهر و حضور در پتروشیمی امیرکبیر گفت: توجه به مسئولیت های اجتماعی صنایع، مطالبه مردم استان خوزستان است و مجموعه های اقتصادی باید بیش از پیش به این موضوع توجه داشته باشند.

سید محمدرضا موالی‌زاده روز پنجشنبه در حاشیه حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پتروشیمی امیرکبیر به خبرنگار ایرنا بیان کرد: باید توجه داشت که اگر سرمایه‌های اجتماعی کاهش یابد، فعالیت های اقتصادی صنایع به نقطه‌ای شکننده خواهیم رسید.

وی با تاکید بر اینکه مسئولیت اجتماعی هزینه نیست و باید به عنوان یک سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شود ادامه داد: وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در خوزستان مجموعه های اقتصادی متعددی دارد که در کنار تولید محصول و افزایش ثروت، باید به موضوع اشتغال و بومی گزینی نیز توجه کنند.

استاندار خوزستان یادآورشد: امیدواریم با تمهیدات اتخاذ شده شاهد حل بخشی از مشکلات منطقه به ویژه موضوعات استخدامی در بندر ماهشهر باشیم.

وی تصریح کرد: استان خوزستان از دیرباز ماموریت‌های سنگینی در زمینه تولید نفت، گندم و دیگر محصولات داشته و همواره در این راستا موفق عمل کرده است.

استاندار خوزستان با اشاره به تاریخچه استان و نقش آن در دوران دفاع مقدس افزود: مردم این استان با ایستادگی و فداکاری‌های خود، افتخارات بزرگی را رقم زدند و ۲۴ هزار شهید را تقدیم کردند. این استان همچنان ماموریت‌های جدیدی در زمینه تولید شکر و محصولات فلزی بر عهده دارد.

استاندار خوزستان همچنین بر لزوم توجه به منافع محلی در کنار منافع ملی تاکید کرد و گفت: اگر در محیطی کار کنیم که مردم با فقر و تبعیض مواجه باشند، سرمایه‌های اجتماعی کاهش می‌یابد و به نقطه‌ای شکننده خواهیم رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha