اینجا گوشی برای شنیدن هست، دیدار استاندار یزد با دانشجویان دانشگاه فرهنگیان

یزد- ایرنا - دانشجو معلمان یزدی در نشستی که با استاندار یزد داشتند، دغدغه‌های مختلف خود را در زمینه کسورات حقوقی، کمبود فضای آموزشی، ضرورت بهبود امکانات رفاهی و کلاس‌های پرتراکم در میان گذاشتند.

به گزارش ایرنا، دیدار دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان یزد به مناسبت روز دانشجو عصر سه‌شنبه در سالن تربیت معلم شهید پاکنژاد یزد با تاخیر ۴۰ دقیقه‌ای با حضور استاندار یزد ، معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد و تعدادی دیگر از مسوولان برگزار آغاز شد.

گنجایش سالن محل برگزاری این برنامه حدود ۸۰۰ نفر است و تعدادی از دانشجویان قبل از ساعت ۱۲ در سالن حضور داشتند که کم کم قبل از شروع رسمی مراسم سالن از حضور دانشجویان دختر و پسر پر شد، استقبال از مراسم خوب بود، دانشجویان از اینکه فضایی فراهم شده بود تا با استاندار جدید در کنار هم بنشینند به گپ و گفت بپردازند، بسیار خرسند بودند.

پس از قرائت قرآن و سرود ملی ، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی شامل بسیج ، جامعه عدالتخواه و نمایندگان انجمن های علمی ، کانون فرهنگی و جامعه اسلامی دانشگاه دغدغه ها و مطالبات این قشر بیان کردند.

استاندار یزد در این مراسم با صبر و حوصله دغدغه دانشجویان را شنید و قول داد که در کمترین زمان ممکن مطالبات آنان حل شود.

فضای این دیدار صمیمی و دوستانه بود، دانشجویان مطالباتشان را با صلابت و هیجان جوانی بیان می کردند و گرچه گاهی در گوشه و کنار هم صداهایی شنیده می شد اما در کمال ادب و احترام بود.

این برنامه که حدود ۲ ساعت طول کشید دانشجویان از اینکه مسوولان در جمع آنها حاضر و به درد دلشان گوش داده بودند، رضایت داشتند.

اکثریت دانشجویان دوست داشتند ، پشت تریبون بروند و مطالب خود را بگویند اما زمان این اجازه را نمی داد که به قید قرعه تعدادی توانستند حرف دل خود را بزنند.

دانشجویان گاهی هم مطالبی که مورد قبول آنها بود را با کف زدن مورد تایید قرار می‌دادند و فضا با نشاط تر می شد و نمایندگان دانشجویی هم در چند دقیقه وقت اختصاص یافته مباحث خود را مطرح کردند.

مجری برنامه که یکی از دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان بود پیش از صحبت های سخنرانان گفت: از اینکه محفلی فراهم شد تا بتوانیم حرفاهمون بزنیم و دردل کنیم تا به گوش مسوولان برسد، خوشحالیم.

توجه ویژه به دانشگاه فرهنگیان

مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در ابتدای مراسم با دعوت مجری پشت تربیون رفت و گفت: تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه دغدغه مند، بیدار و مسولیت پذیرند.

حجت الاسلام " جمالی " افزود: استاندار یزد از اعضای هیات امنای این دانشگاه است بنابراین دانشگاه متعلق به خودش است بنابراین باید توجه ویژه ای به این دانشگاه داشته باشد.

وی ادامه داد: به این مراکز آموزشی کم توجهی می‌شود، امیدواریم در این دوره ، مسوولان استان نگاه خاصی به این دانشگاه داشته باشند .

اجرایی نشدن مصوبات هیات امنا دانشگاه فرهنگیان

" اسلامی" نماینده تشکل عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد از اجرایی نشدن مصوبه قبلی هیات امنا این دانشگاه گلایه کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ اقدامی برای احداث خوابگاه متاهلی ، ساخت ساختمان چند منظوره فرهنگی - آموزشی پردیس شهیدان پاکنژاد و ساختمان اداری آموزشی پردیس فاطمه زهرا (س) صورت نگرفته است و به علاوه از ۳۰۰ میلیارد ریال مصوبه هیات امنا و شورای برنامه ریزی استان فقط ۱۰۰ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

اینجا گوشی برای شنیدن هست، دیدار استاندار یزد با دانشجویان دانشگاه فرهنگیان

وی خطاب به استاندار یزد گفت: مطالبه ما دانشجویان از شما شفاف سازی فرایند تصمیمات کمیته انتصابات استان است که فارغ از جناح بازی‌های منسوخ سیاسی ، مبتنی بر تخصص و شایسته سالاری افراد متخصص و با تجربه و آشنا به فضای تعلیم و تربیت ناظر به اهمیت اجرایی سازی سند تحول در دانشگاه فرهنگیان منصوب شوند.

اسلامی کمبود فضای آموزشی در کلاس های درس، نبود کارگاه‌های لازم برای رشته‌های تخصصی، فضای اندک محیط دانشگاه و سلف، موقعیت نامناسب پردیس خواهران را از دیگر مطالبات دانشجو معلمان بیان کرد و گفت: با گذشت سال‌ها از مشکلات اساسی این دانشجویان تاکنون هیچ اقدام زیربنایی صورت نگرفته است.

وی در پایان صحبت خود گفت: دانشجویان از ساعت ۱۲ منتطر حضور استاندار بودند گویا استاندار مسئله‌ای مهمتر از دانشجو معلمان بابت تاخیر داشتند؟

صحبت های این دانشجو معلم با کف و صوت همراه بود و او را تشویق کردند.

درخواست ابقای مدیر امور پردیس‌های استانی دانشگاه فرهنگیان

" اکرمی" نماینده شورای صنفی دانشگاه فرهنگیان یزد از جذب دانشگاه فرهنگیان استان بیش از ظرفیت گلایه کرد و گفت: زمزمه های تغییر مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان یزد را شنیدیم که ما دانشجویان مخالف هستیم ، این دانشگاه سیاسی نیست.

دانشجویان در حین صحبت‌های این نماینده با زدن کف و سوت را تایید کردند و این فضا چند دقیقه ادامه داشت.

وی در ادامه با انتقاد از وضعیت خوابگاه های دانشگاه فرهنگیان، افزود: این دانشگاه در رشته تربیت بدنی دانشجو جذب کرده اما استخر ندارد.

در حین صحبت‌های این دانشجو مجری برنامه چندین بار به علت اینکه زمان آن پایان یافته است، تذکر داد، اما اکرمی گفت: زمان نیاز دارم حرف‌های من حرف دل دانشجویان است.

پیگیری کسورات حقوقی دانشجو معلمان

نماینده تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد هم در ادامه این مراسم گفت:باتوجه به شعار دولت ، مبنی بر وفاق ملی و وعده شفافیت از سوی رئیس جمهور منتخب مردم و همچنین با توجه به نقدهای جدی فعالان فرهنگی و اجتماعی نسبت به انتصابات در استان، انتظار می رود استاندار در راستای ارتقای شفافیت و تقویت اعتماد عمومی نسبت به شعار وفاق ملی در باب این موضوع پاسخ مناسبی ارائه دهد و از به کار بردن کلیشه ها به جد پرهیز کند.

"رقیه ایرندگانی" افزود: با توجه به رای دیوان عدالت اداری که در شهریور سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید کسورات دانشجویی به صورت قانونی نباید بیش از ۲۸ درصد باشد و در پی آن درآمد اختصاصی دانشگاه فرهنگیان که از کسورات دانشجویی تامین می‌شود، در صورتیکه در بودجه سال جاری درآمد اختصاصی دانشگاه فرهنگیان ۶۳ درصد بوده که به خودی خود رقم کلانی است از جنابعالی به عنوان نماینده‌ی استانی و گوش شنوای قشر دانشجو خواستار انتقال این دغدغه به مسئولین بالاتر هستیم.

وی ادامه داد: استقرار پردیس خواهران دانشگاه فرهنگیان در محل نامناسب و کمبود فضای آموزشی، یکی از چالش ها و مطالبات همیشگی ما از مسوولان استانی بوده است و با توجه به ناتمام ماندن پیگیری‌ها در دولت شهید رئیسی ، در تعیین و تصویب فضای جدید برای پردیس خواهران واقع در دانشکده پیراپزشکی بلوار دانشجو، تقاضا می شود پروژه گذشته را پیگیری و نسبت به حل این مشکل مهم اهتمام بورزید.

حضور بیشتر استاندار در جمع دانشجویان

یکی از دانشجویان پسر هم پشت تربیون رفت و با لهجه شیرین یزدی دغدغه ها و مطالبات دانشجویان را مطرح کرد و گفت: از حقوق ماهانه دانشجو معلمان بخش قابل آن بخاطر کسورات کم می شود که حدود سه تا چهار میلیون برای آن می ماند ، این در شان و جایگاه یک دانشجو معلم نیست.

استقرار پردیس خواهران دانشگاه فرهنگیان در محل نامناسب و کمبود فضای آموزشی، یکی از چالش ها و مطالبات همیشگی دانشجو معلمان از مسوولان استانی استوی افزود: درست است براساس عشق وعلاقه افراد شغل معلمی را انتخاب می کنند، اما نمی شود به مشکلات اقتصادی توجه نکرد.

این دانشجو معلم تصریح کرد: از استاندار یزد می خواهیم به دانشجویان زود به زود سر بزنند و با خبرهای خوش در جمع آنها حاضر شود.

تاخیر استاندار برای بازدید از کیفیت خدمات سلف سرویس غذاخوری دانشگاه

"علی اکبر کریمی زارچی" مدیر امور پردیس‌های استانی دانشگاه فرهنگیان یزد هم در ادامه این نشست با توجه به طرح چندباره تاخیر استاندار در این نشست که از سوی دانشجویان ، گفت: استاندار سر وقت به دانشگاه آمد و با توجه به اهمیت کیفیت خدمات رفاهی این مرکز آموزشی، در ابتدای ورود برای مطلع شدن از کیفیت غذای دانشجویان از سلف غذا بازدید و پس از خوردن غذای دانشجویی دستوراتی را برای بهبود کیفیت غذا صادر کرد.

گزارش ایرنا از سخنان استاندار یزد در این نشست را اینجا مطالعه کنید.

حدود سه هزار و ۳۰۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان یزد در ۲ پردیس خواهران و برادران مشغول به تحصیل هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha