۲ تن گوشت تاریخ گذشته در مراغه کشف و ضبط شد

مراغه- ایرنا- رییس اداره تعزیرات حکومتی مراغه گفت: ۲ تن گوشت قرمز تاریخ گذشته و فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای این شهر کشف و ضبط شد. 

«کامران منصوری» پنج‌شنبه‌ شب در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی گزارش دستگاه‌های نظارتی مبنی بر عرضه گوشت تاریخ گذشته و فاسد در یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهرستان و احتمال تهدید امنیت غذایی جامعه، بلافاصله یک گروه نظارتی متشکل از کارشناسان تعزیرات حکومتی و دامپزشکی تشکیل شد و این افراد به محل مراجعه کردند.

وی اضافه کرد: در ارزیابی‌هایی‌ که از محل صورت گرفت، موضوع عرضه گوشت وارداتی تاریخ گذشته و فاسد که به صورت تنظیم بازار در حال توزیع بود، محرز شد.

۲ تن گوشت تاریخ گذشته در مراغه کشف و ضبط شد
کشف و ضبط ۲ تن گوشت تاریخ مصرف گذشته در مراغه

رییس تعزیرات حکومتی مراغه به پلمب فروشگاه توزیع‌کننده و جمع‌آوری گوشت فاسد اشاره، و بیان کرد: در این زمینه پرونده قضایی نیز تشکیل شد که جهت رسیدگی به مراجع قضایی تحویل می‌شود.

«منصوری» از شهروندان خواست تا در صورت خرید گوشت تنظیم بازار در روزهای اخیر، به تاریخ آن توجه کرده و جهت جلوگیری از مسمومیت، از مصرف گوشت فاسد خودداری کنند.

وی همچنین از اهالی شهرستان خواست تا موارد احتمالی مسمومیت را نیز به تعزیرات حکومتی یا دیگر دستگاه‌های نظارتی اطلاع دهند.

گفتنی است مصرف گوشت قرمز فاسد و تاریخ گذشته می‌تواند عوارض جدی بر سلامت انسان داشته باشد که برخی از این عوارض شامل مسمومیت غذایی، عفونت باکتریایی، عفونت‌های ویروسی، عوارض سیستم ایمنی و مشکلات گوارشی است.

برای نمونه باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های موجود در گوشت فاسد می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود و علائم مسمومیت شامل تهوع، استفراغ، اسهال و دردهای شکمی است.

عفونت‌های باکتریایی ممکن است در گوشت فاسد رشد کند که می‌تواند به عفونت‌های جدی منجر شود و علاوه بر آن برخی ویروس‌ها نیز ممکن است با مصرف گوشت فاسد وارد بدن شود و عفونت‌های ویروسی ایجاد کند.

همچنین مصرف گوشت‌های فاسد می‌تواند به سیستم ایمنی بدن آسیب برساند و فرد را در برابر عفونت‌های دیگر آسیب‌پذیرتر کند.

علاوه بر مسمومیت، مصرف گوشت فاسد می‌تواند منجر به مشکلات گوارشی مزمن، مانند سندرم روده تحریک‌پذیر شود.

همچنین در برخی موارد، مصرف مداوم گوشت‌های ناسالم و فاسد می‌تواند به مشکلات جدی‌تری از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و حتی برخی سرطان‌ها منجر شود.

برای جلوگیری از این عوارض لازم است که همواره از گوشت‌های تازه و سالم استفاده کرده و در صورت شک و تردید در خصوص تاریخ مصرف، از مصرف آن پرهیز کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha