استاندار خراسان‌رضوی: کلات می‌تواند به تفرجگاه مشهد تبدیل شود

مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: شهرستان کلات با ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی می تواند به تفرجگاهی مناسب با توجه به جمعیت بالای مشهد تبدیل شود.

به گزارش ایرنا، غلامحسین مظفری در دیدار با فعالان اقتصادی شهرستان کلات افزود: امکانات مناسبی برای توسعه شیلات در کلات وجود دارد و برای توسعه آن با مدیر کل شیلات رایزنی هایی انجام شده است، وجود حوضچه های پرورش ماهی غیرفعال در این شهرستان شایسته نیست.

وی با اشاره به مشکل سرمایه در گردش سرمایه گذاران در کلات اشاره و بیان کرد: با پیگیری فرماندار می توان فهرستی از این دغدغه ها اولویت بندی و راهکار آن را بررسی کرد.

استاندار خراسان رضوی گفت: همچنین می توان بخشی از نیازها و مشکلات کلات را در قالب بنیاد علوی تامین کرد.

احسان عظیمی راد نماینده مردم مشهد و کلات نیز در این نشست به ظرفیت‌های متعدد کلات برای پیشرفت و توسعه اشاره کرد و گفت: در خصوص مرز و استفاده از امکان بازگشایی یک گذرگاه مرزی رایزنی‌هایی در حال انجام است.

فرماندار کلات گفت: در حال حاضر این شهرستان ۸۰ واحد نیمه فعال صنعتی دارد و پیگیر رفع مشکل از این واحدها هستیم.

علی صلاحی به ظرفیت بالای شیلات در این شهرستان اشاره کرد و گفت: برخی ناهماهنگی از سوی برخی بخش ها از جمله شرکت آب منطقه ای برای فعالان عرصه شیلات مشکلاتی ایجاد کرده و از سوی دیگر نیز نیازمند کمک سازمان شیلات در این عرصه هستیم.

در جریان این نشست استاندار خراسان رضوی، شماری از فعالان اقتصادی شهرستان کلات مشکلات خود را با وی در میان گذاشتند.

همچنین پنجشنبه شب عملیات اجرایی ساخت یک سالن ورزشی و طرح توسعه شبکه آب شرب شهر «چنار» با حضور استاندار خراسان رضوی آغاز شد.

مجری طرح ساخت ورزشگاه، قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) است که مقرر شد این مجموعه ورزشی را در زمین اهدایی خانواده شهید طاهری اجرا کند.

طرح توسعه شبکه آب شرب شهر چنار نیز با اعتبار ۸۴ میلیارد ریال در مدت ۶ ماه اجرا خواهد شد.  

شهرستان مرزی کلات با وسعت سه هزار و ۵۰۳ کیلومترمربع در فاصله ۱۵۱ کیلومتری از مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد.

این شهرستان با داشتن ۱۴۳ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان، دارای سه بخش، چهار شهر «کلات نادری، حسن‌آباد لایین، چنار و زاوین» و ۶۸ روستا و دارای ۴۳ هزار نفر جمعیت است که نیمی از این تعداد در مناطق روستایی و نیم دیگر در شهرها سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha