به گزارش ایرنا،" محمد آیینی" روز یکشنبه در همایش جایگاه استاندارد در آموزش و پرورش که با حضور مراقبان سلامت مدارس البرز برگزار شد،گفت: یکی از اقدامات اداره کل استاندارد البرز بررسی شرایط محیطی کلاس ها ، هماهنگی فضای آموزشی ، ویژگی های ساختمان ،دوری از آلودگی صوتی و مواد آلوده ،مقاومت در برابر زلزله ،ابعاد کلاس ها و تجهیزات مانند جنس میز و صندلی ها و فاصله آنها است .
وی بیان کرد: بررسی تجهیزات سرمایشی و گرمایشی ، انتخاب رنگ مناسب برای کلاس ها و وضعیت کیفی سرویس مدارس از دیگر اقدامات اداره کل استاندارد البرز است.
آیینی افزود: براساس ردیف ۶ ماده هفت قانون توسعه نظام استاندارد یکی از وظایف مهم سازمان استاندارد آموزش و ترویج فرهنگ استاندارد سازی است که اداره کل استاندارد البرز با کمک سفیران استاندارد در مدارس پویش کیفیت را برنامه ریزی و به اجرا درآورده است.
وی گفت : تاکنون همایشهای متعددی با مروجان سلامت آموزش و پرورش البرز برگزار شده تا جایگاه و نقش استاندارد و کیفیت در بین خانواده ها نهادینه شود.
مدیرکل استاندارد البرز اظهار کرد: یکی از اقدامات موثر موضوع اصالت سنجی کالاها است که شهروندان البرزی می توانند کد ۱۰رقمی روی کالاها را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کنند و از اصالت پروانه واحد تولیدی مطلع شوند.
آئینی گفت: از آنجا که رویکرد سازمان استاندارد ایران برآن است که استاندارد سازی خدمات و نظارت مورد پایش قرار بگیرد بر این اساس بررسی خدمات آموزشی، ورزشی و بهداشتی در دستور کار است.
وی اظهار کرد: در تدوین استانداردهای جامع و نقش دستگاه های خدمات رسان به خصوص آموزش و پرورش در حوزه اجرایی و استاندارد سازی بسیار موثر و سازنده است.
مدیرکل استاندارد البرز تاکید کرد: بر همین اساس این اداره کل آماده برگزاری همایش های آموزشی مشترک با آموزش و پرورش البرز است .
آئینی گفت : این آمادگی وجود دارد که برنامه های آموزش کیفی برای سطوح مختلف آموزشی در مدارس ، مراکز آموزش عالی و مهارت آموزی در البرز دنبال شود.
دکتر "حمیدرضا خالدی" سرپرست پژوهشگاه استاندارد وابسته به سازمان ملی استاندارد ایران در این همایش با اشاره به نقش استاندارد در ایجاد اطمینان نسبت به استفاده از محصولات توسط مصرف کننده ، گفت : در زمان حاضر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه مرجع در این پژوهشگاه کیفیت محصولات را ارزیابی می کنند.
وی به اهمیت همایش مشترک استاندارد و آموزش و پرورش البرز اشاره کرد و افزود: معلمان و مربیان حاضر در این همایش سفیران استاندارد هستند و استاندارد را در حوزه ایمنی و سلامت به جامعه آموزش و پرورش منتقل می کنند.
خالدی با اشاره به ماده ۸۹ قانون برنامه پنج ساله هفتم در زمینه ارتباطات ، عدالت و کیفیت تربیتی به موضوع معیارها و ضوابط کیفی در آموزش و پرورش پرداخت و و از آمادگی پژوهشگاه استاندارد برای همکاری با آموزش و پرورش در جهت تحقق اهداف این ماده قانونی خبر داد.
منصوره مظاهری، معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه استاندارد نیز در این همایش با اشاره به اهمیت شناخت جایگاه استاندارد به ویژه در حوزه آموزش و پرورش و بحث ایمنی و سلامت دانش آموزان، هدف از برگزاری همایش مذکور را ترویج فرهنگ استاندارد در میان قشر دانش آموزان بیان کرد.
وی با ذکر اینکه نظام آموزش و پرورش یک کشور حیاتی ترین و زیربنایی ترین بخش یک جامعه به شمار می رود ، گفت: شناخت استاندارد و استانداردسازی بیش از هر چیز در سطوح مختلف جامعه به ویژه جامعه دانش آموزی ضروری است.
مظاهری ادامه داد: به منظور ارتقای سطح دانش استاندارد و لزوم کاربرد آن در ایمنی مدارس، تغذیه سالم و ایمنی غذایی و نهادینه شدن فرهنگ استاندارد در جامعه آموزش و پرورش همایش جایگاه استاندارد در آموزش و پرورش در ادامه هفته استاندارد برگزار شد.
وی گفت : همچنین جشنواره ایده های نو در حوزه استاندارد ویژه دانش آموزان نیز در پژوهشگاه استاندارد برگزار می شود که دانش آموزان فرصت خواهند داشت تا ۳۰ آبان سال جاری نسبت به ارسال آثار خود در حوزه استاندارد به پژوهشگاه استاندارد اقدام نمایند.
از ایده های برتر در جشنواره پژوهش سال جاری تقدیر خواهد شد.
در این همایش حدود ۱۰۰ نفر از مراقبان سلامت آموزش و پرورش البرز حضور داشتند.
نظر شما