استاندار: تکمیل طرح های نیمه تمام اولویت آذربایجان شرقی است

تبریز- ایرنا- استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه یکی از اولویت های مهم استان تکمیل طرح های نیمه‌تمام است، گفت: با تعاملی که وجود دارد، موانع اجرای طرح ها برطرف خواهد شد.

به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز دوشنبه در بازدید از طرح آزادراه تبریز- مرند- بازرگان گفت: جاده‌های استان فرسوده است و این موضوع برای آذربایجان که روزی در مسیر جاده ابریشم بوده قابل قبول نیست، بر این اساس باید همت کنیم تا طرح ها را فعال کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مدیر قوی، مدیری است که موضوعات مجموعه خودش را درون سازمانی و بین بخشی رفع کند.

وی همچنین به دیدارش با معاون اول رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: کریدورهای(دالان) آزادراهی از اولویت های استان است و در دیداری که با دکتر عارف داشتم در این خصوص مذاکرات لازم انجام شد.

سرمست در بازدید از طرح آزادراه تبریز- مرند- بازرگان حدفاصل تبریز تا صوفیان، در جریان روند عملیات اجرایی این پروژه قرار گرفت و مسائل و مشکلات آن را بررسی کرد.

وی در این بازدید، گفت: این طرح جزو پروژه‌هایی است که کشور ما را به اروپا و حوزه اوراسیا متصل کرده و یکی از طرح‌های مهم استان به شمار می‌رود.

وی در بازدید از طرح یاد شده تاکید کرد که عملیات اجرایی از پل دیزل‌آباد تا دانشگاه آزاد صوفیان تا آذر ماه باید به بهره‌برداری برسد و قطعه بعدی نیز در دستور کار قرار گرفته و تاسیسات جانبی و ایمنی نیز به موازات طرح اجرا شود.

سرمست با اشاره به اینکه این طرح ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تاکید کرد: لازمه افتتاح آن تکمیل و بهره‌برداری از تاسیسات جانبی و ایمنی تا قبل از فرا رسیدن فصل سرماست.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: افزون بر ۲۳ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به صورت مشارکتی از طرف دولت و پیمانکار طرح به پروژه اختصاص داده شده است.



به گزارش ایرنا، آزادراه تبریز- مرند- بازرگان یکی از طرح های مهم راهسازی در کشور به طول ۲۵۳ کیلومتر است که عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۸۶ آغاز شد .

اهداف اصلی آن، اتصال مرکز کشور به اروپا از طریق کریدور (دالان) بین المللی شرق به غرب و تکمیل شبکه آزادراهی کشور، ارتقای سطح ایمنی و سلامت عبور و مرور، کاهش تلفات و کاهش زمان سفر و افزایش سرعت انتقال کالا و مسافر، کاهش مصرف سوخت به میزان ۳۰ میلیون لیتر در سال اول بهره برداری، کاهش آلاینده های زیست محیطی، رشد و توسعه بخش‌های اقتصادی گردشگری فرهنگی و ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha