دکتر محمد احمدیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سالانه بیش از ۹۵ هزار زن در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد واقعه بارداری را تجربه میکنند.
وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد این بانوان برای خدمات مراقبتی خود به سیستم دولتی دانشگاه مراجعه میکنند و بقیه از خدمات درمانی بخش خصوصی استفاده میکنند.
مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این دانشگاه مراقبتهای بارداری شامل مراقبتهای پیش بارداری و دوران بارداری در ۹ نوبت و مراقبتهای پس از بارداری در ۲ نوبت به مادران باردار ارائه میشود.
احمدیان با بیان این که دریافت به هنگام مراقبتهای بارداری، منجر به کاهش ۴۰ درصدی میزان مرگ و میر مادران باردار در پنج سال اخیر در استان خراسان رضوی شده است افزود: هم اینک میزان مرگ و میر مادران باردار در خراسان رضوی کمتر از میانگین کشوری است.
وی اضافه کرد: میزان مرگ و میر مادران باردار در سطح کشوری حدود ۵۰ مورد در ۱۰۰ هزار است که این میزان در خراسان رضوی به کمتر از ۳۰ مورد در ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.
مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دریافت مراقبتهای به هنگام بارداری سبب شناسایی عوارض دوران بارداری و کاهش بیش از ۶۵ درصدی این عوارض و پیشگیری از بروز آنها شده است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
نظر شما