به گزارش ایرنا، فرشاد به آفرین روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، صنایع دستی را میراثی زنده برای نسلهای آینده تعریف و اظهار کرد: صنایعدستی بازتابی از هنر و فرهنگ گذشتگان است که به طور مداوم با خلاقیت نسلهای جدید همگام میشود.
وی افزود: صنایع دستی با حفظ تکنیکها و مواد اولیه بومی به نسلهای آینده منتقل شده و علاوه بر حفظ فرهنگ و هویت تاریخی، به عنوان یکی از ستونهای اقتصادی پایدار با افزایش جذب گردشگران، ملزومات لازم برای اشتغالزایی را نیز در جوامع محلی و روستایی فراهم میکند.
به آفرین به برگزاری نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی و گردشگری تبریز اشاره کرد و یادآور شد: نمایشگاهها فرصتهایی بینظیر برای ارتقای صنایع دستی در سطح ملی و بینالمللی تلقی می شوند که در این راستا نمایشگاه بینالمللی تبریز نه تنها به نمایش تولیدات صنایع دستی و هنرهای سنتی خواهد پرداخت، بلکه زمینهساز تعاملات فرهنگی و تجاری میان هنرمندان داخلی و بینالمللی خواهد بود.
وی نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری بینالمللی تبریز را رویداد و فرصتی مغتنم برای معرفی تولیدات صنایعدستی و هنری ایران و ایجاد بازارهای جدید برای هنرمندان و تولیدکنندگان این حوزه دانست.
به آفرین ادامه داد: نمایشگاه بینالمللی تبریز با محوریت تولیدات صنایع دستی، زمینهای ایدهآل برای ارائه دستاوردها و محصولات متنوع هنرمندان ایرانی فراهم میکند و میتواند با جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی و به عنوان محرک اقتصادی به افزایش میزان صادرات تولیدات صنایعدستی کمک شایانی کند.
وی به نقش مؤثر این نمایشگاه در حمایت از صنایعدستی بومی اشاره و اضافه کرد: با توجه به ظرفیت بالای کهنشهر تبریز به عنوان یکی از قطبهای فرهنگی و هنری کشور، این نمایشگاه میتواند موجب تقویت جایگاه ایران در بازارهای جهانی و کمک به حفظ و احیای صنایعدستی هنرهای سنتی شود.
یازدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی و سومین نمایشگاه بین المللی گردشگری تبریز از ۲۵ تا ۲۸ مهرماه برگزار می شود.
نظر شما