به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، امیر سرتیپ محمد حسن دادرس روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه سی و پنجمین دوره مدیریت دفاعی دافوس ارتش که در مرکز همایشهای این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: فضای مجازی توسط قدرتهای استکباری بر همه حوزهها سایه افکنده است و قدرتهای جهانی برای تسلط بیشتر بر آن میلیاردها دلار هزینه می کنند.
جانشین فرمانده کل ارتش افزود: سازمان ملل نیز ابزاری برای تسلط گری قدرتهای استکباری است که در آن دارندگان بمب هسته ای تصمیم گیرندگان اصلی هستند.
سرتیپ دادرس بیان کرد: فضای مجازی عرصهای برای گسترش تسلط قدرت های استکباری بر دیگر کشورهای جهان است و میبینید چگونه گروههای تکفیری مانند داعش را برای کشتار مسلمانان ایجاد می کنند که با ادعای دین دست به کشتار گسترده مردم مسلمان میزنند.
وی ادامه داد: انسان دانش خود را باید از محیط درست بگیرد و اگر دانش از فضای مجازی و فضای منحرف گرفته شود این انسان در اختیار حق و حقیقت نخواهد بود، این فرد اگر در میدان حق علیه باطل قرار گیرد نمی تواند درست عمل کند و به بیراهه خواهد رفت.
جانشین فرمانده کل ارتش، نفوذ در دلهای نیرویهای تحت امر در نیروهای مسلح را بسیار مهم دانست و گفت: در عصری که فرزندان از پدر و مادر خود تبعیت نمیکنند و تحت تاثیر تهاجم فرهنگی و فضای مجازی هستند، آموزش درست و بهرهگیری از اساتید برجسته و کارآمد برای تربیت بسیار مهم است.
سرتیپ دادرس درباره کشتار گسترده مردم بیگناه غزه عنوان کرد: بیش از ۴۰ هزار زن، کودک و غیر نظامی در غزه به شهادت رسیدهاند اما هیچ صدایی از کشورهای اسلامی بر نمی آید و در سوی دیگر در سالهای اخیر مشاهده کردهایم که گروههای تکفیری مانند داعش که ادعا دین داشتند دست به کشتار شیعه، سنی و پیروان ادیان دیگر میزنند و با رژیم صهیونیستی همکاری میکنند همه اینها لزوم وحدت میان مسلمانان را نشان می دهد تا در برابر توطئههای مختلف دشمن ایستادگی کنند.
انتقال تجربیات دفاع مقدس به کشورهای دوست
به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ «محمدحسین دادرس» جانشین فرمانده کل ارتش در حاشیه آیین آغاز سال تحصیلی و افتتاحیه دوره ۳۵ دانشجویان مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس آجا) در جمع خبرنگاران درباره حضور دانشجویان خارجی و افسران کشورهای دوست و همسایه در دافوس آجا، گفت: دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش مرجعیت بالایی دارد.
وی افزود: فرماندهان عزیز و ارزشمندی از سایر نیروها اعم از سپاه و فراجا تربیتشدهی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش هستند و این ارتباط همچنان پابرجا است.
جانشین فرمانده کل ارتش افزود: در تمام دنیا مرسوم است که دانشجویانی به صورت آموزشی بین کشورها مبادله میشوند و این تبادل به شناخت فرهنگ و پیوند بین کشورهای مسلمان کمک میکند.
سرتیپ دادرس با بیان اینکه دانشجویان خارجی و افسران کشورهای دوست و همسایه میتوانند از دانش و تجربیات مرتبط با دفاع مقدس استفاده کنند، گفت: دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش توانسته تجربیات ما از دوران دفاع مقدس را بارور کند و تمرینات صحرایی و مانورهای ما منطبق با واقعیات و رزم واقعی است.
وی با بیان اینکه کشورهای مسلمان میتوانند با پیوند و همکاری بیشتر روابط دوستانه خود را گسترش دهند، خاطرنشان کرد: تجربیات دفاع مقدس همچنان موجود و در مرتبه عالی در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ظهور کرده است.
جانشین فرمانده کل ارتش بیان کرد: دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش یکی از بهترینها در منطقه است و دیگر کشورها نیز به این امر اذعان دارند.
نظر شما