به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "ابراهیم محمدیمنش"روز دوشنبه در آئین افتتاح و کلنگزنی پروژههای دانشگاه ملایر به فعالیتهای رو به رشد این دانشگاه در سالهای اخیر اشاره و تدوین و تصویب سند راهبردی دانشگاه، بروز رسانی رشتههای تحصیلی و آغاز اجرای طرح تحول آموزش عالی وزارت علوم در دانشگاه ملایر به عنوان اولین دانشگاه در استان همدان را از عمدهترین اقدامات برشمرد.
وی افزود: اخذ مجوز تاسیس سه دانشکده جدید شامل دانشکده تغذیه و امنیت غذایی، دانشکده بین رشتهای و دانشکده فناوریهای نوین از دیگر موفقیتهای دانشگاه ملایر است که سه دانشکده دیگر ادغام خواهد شد.
آغاز عملیات ساخت پارکینگ مرکزی دانشگاه
وی بیان کرد: همچنین بر اساس نیاز شهرستان و دانشگاه، مجوز ۱۲ رشته تحصیلی جدید را برای سالتحصیلی پیشرو اخذ کردیم که یک رشته در مقطع کارشناسی، هشت رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۲ رشته جدید در مقطع دکتری است و از مهرماه امسال دانشجو میپذیرد.
رئیس دانشگاه ملایر با اشاره به تسویه بدهی به ادارات و سازمانها و پرداخت هزینه حقالتدریس اساتید به صورت ماهانه، از انعقاد قرارداد آغاز عملیات اجرایی فاز تکمیلی دانشکده فنی و مهندسی با اعتبار یکهزار و ۳۸۰ میلیارد ریال خبر داد و افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۷۵۰۰ مترمربع احداث میشود و تا ۲ سال آیده به بهرهبرداری میرسد.
آغاز فاز تکمیلی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ملایر
وی با بیان اینکه گرههای کور پروژه کتابخانه مرکزی دانشگاه تا حد زیادی رفع شد، اظهار کرد: این پروژه پس از رفع مشکل در روند اداری، یک سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
رئیس دانشگاه ملایر یادآور شد: علاوه بر آغاز عملیات اجرایی ساخت خوابگاه ۲۰۰ واحدی متاهلی دانشجویی و اساتید، امروز عملیات اجرایی پروژه پارکینگ مرکزی دانشگاه در زمینی به مساحت هشت هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.
محمدیمنش گفت: ظرفیت این پارکینگ حدود ۳۰ دستگاه اتوبوس و ۱۵ دستگاه ون و مینیبوس است و در فاز نخست این پروژه زیرسازی و سکوها و در فاز دوم آسفالت و سکوها نصب میشود و برای تامین برق پارکینگ از پنلهای خورشیدی بر روی سایهبانها استفاده خواهد شد.
معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز گفت: امروز دانشگاه ملایر مسیر رو به رشد و رو به ثباتی را طی میکند.
"سلمان اسماعیلی" با اشاره با سختیهای دوران اپیدمی کرونا و تعطیلی مراکز علمی و دانشگاهها، افزود: تعطیلی بیش از ۲ ساله مراکز علمی و آموزشی در این دوران، مشکلات عدیدهای را به وجود آورد و دانشگاه در تامین خوابگاه با مشکل مواجه شد.
وی بیان کرد: بسیاری از خوابگاههای خودگردان دانشگاه که با سرمایهگذاری بخش خصوصی مدیریت میشد، تعطیل و یا تغییر کاربری دادند، اما با مدیریت صحیح و منسجم، دانشگاه ملایر روند خوبی را در بازگشایی این مرکز علمی و آموزشی داشت و با کمترین مشکل و چالش مواجه بودیم.
فرماندار ویژه ملایر دانشگاه ملی ملایر را یکی از افتخارات این شهرستان دانست و افزود: دانشگاه ملایر توانست جزء برترین دانشگاهها باشد و شتابان به سمت اعتلا و پیشرفت در حرکت است.
همزمان با ایام هفته دولت، سالن جلسات شهید "سید ابراهیم رئیسی" با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال و ظرفیت ۸۰ نفر در دانشگاه ملایر به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه ملی ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده و بیش از پنج هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل است.
نظر شما