محمد جواد رستمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: پارسال در چهار ماه نخست ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در قالب ارزش افزوده در استان بوشهر توزیع شد.
وی افزود: اعتبارات ارزش افزوده بدلیل اینکه در زمینه طرح های زیرساختی از جمله آسفالت معابر ، فاضلاب و امور عمرانی هزینه می شود نقش مهمی در شتاب بخشی در توسعه و ارتقای خدمات دهی به مردم دارد.
مدیرکل امور مالیاتی استان بوشهر یادآور شد:قانون مالیات بر ارزش افزوده، از پیشرفتهترین و بهترین قوانینی است که در سالهای اخیر در سیستم اقتصادی و نظام مالیاتی کشور وضع شده است.
رستمی با بیان اینکه امسال نرخ مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصد تعیین شده است گفت: تامین چنین منبع درآمدی پایداری باعث خواهد شد توسعه زیرساختها و خدمات شهری به شیوهای پایدار و همیشگی دنبال شود و با بروز مشکلاتی از قبیل کسری بودجه و یا افت درآمدهای نفتی دچار نوسان و توقف نشود.
مدیرکل امور مالیاتی استان بوشهر افزود: نظام مالیات بر ارزش افزوده با پویایی، دقت، نظم و سهولتی که دارد می تواند برای تامین بخشی از منابع مورد نیاز برای ایجاد و توسعه زیرساخت های شهری مورد استفاده قرار گیرد.
رستمی یادآور شد: در این استان چهار هزار و ۵۰۰ شرکت مشمول عوارض ارزش افزوده وجود دارد.
رستمی تصریح کرد: کل ارزش افزوده سال ۱۴۰۲ در استان بوشهر ۴۰ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال بود.
وی ادامه داد: از مجموع اعتبار ارزش افزوده توزیع شده ۲۹ هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال بین شهرداری های استان بوشهر توزیع شد .
رستمی گفت: مابقی نیز بین دهیاری ها ، فرمانداری ها برای روستاهای فاقد دهیاری ، امور عشایر و پارک های علم و فناوری توزیع شد.
مدیرکل امور مالیاتی استان بوشهر ادامه داد: اخذ مالیات از فعالان اقتصادی، بازاریان، کسبه و صنوف مختلف براساس عدالت و طرح جامع مالیاتی اجرا میشود.
وی افزود: غالب مودیان مالیاتی بزرگ این استان که از شرکتهای نفت و گاز و پتروشمی هستند، مالیاتهای خود را در این استان پرداخت میکنند و ۲ شرکتی نیز که مالیاتهای خود را در خارج استان پرداخت می کنند طی فرایند سهم آنها به استان واریز میشود.
رستمی ادامه داد:سهم مشاغل از درآمد مالیات استان بوشهر پنج درصد است و بیشترین سهم را شرکتهای بزرگ به عنوان مودیان حقوقی دارند.
مدیرکل امور مالیاتی استان بوشهر افزود: بوشهر جزو پنجمین استان کشور از حیث دریافت مالیات است.
نظر شما